Sámer Issa: Chlubí se cizím peřím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer Issa: Chlubí se cizím peřím!

Na párty dorazil také zpěvák Sámer Issa a jak je jasné z našeho snímku, chlubil se cizím peřím.
Na párty dorazil také zpěvák Sámer Issa a jak je jasné z našeho snímku, chlubil se cizím peřím.

PRAHA – »Prachy« už jsou v kinech! Na premiéru nového českého filmu Prachy dělaj člověka si společně vyrazili i jeho hlavní představitelé a ve filmu milenci Renata Prokopová-Visnerová (25) a Michal Suchánek (41).


Dohromady jim to ale slušelo i mimo filmové plátno. Celý večer se od sebe totiž nehnuli ani na krok!
Kliknutím zvětšeteRenata, která se v této krimikomedii v jednu chvíli na plátně objeví zcela nahá, ale jakýkoliv jiný vztah než kamarádský k Michalovi odmítá. Na premiérový večírek po projekci dorazila i SuperStar Sámer Issa, který si celou dobu eroticky pohrával s obří nafukovací pálkou!

„S Michalem se mi hrálo moc dobře, ale rozhodně nic víc v tom není,“ svěřila se deníku Aha! Visnerová. Do Slovanského domu dorazili také další hlavní hrdinové »Prachů« v podání Tomáše Hanáka a Ondřeje Vetchého. Kliknutím zvětšeteTi se ale dlouho nezdrželi a po zhlédnutí filmu, který je plný efektů a dramatických situací, zamířili co nejrychleji domů.

Nevšední zážitek, který zahrnoval projekci filmu ve třech sálech najednou, si nenechali ujít ani Marek Vašut, misska Ivana Christová, zpěvák Robert N. nebo moderátorka Eva Aichmajerová, kteří si v »prachaté« komedii také zahráli.
Kliknutím zvětšeteVrcholem večera byla párty v music clubu Mish Mash, kterou organizoval producent filmu Jan Nejedlý. Dorazil na ni i koproducent Tomáš Vavřinec s misskou Janou Doleželovou. Podívat se přišel také Sámer Issa, který se jako obvykle stal středem pozornosti a všechny přítomné bavil svými lascivními pózami s nafukovací basebalovou pálkou s logem SuperStar.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.