Topolánek mladší: Ukázal tátovi nový bourák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Topolánek mladší: Ukázal tátovi nový bourák!

Tomáš se tátovi chlubí novým a pěkně drahým »bavorákem«.
Tomáš se tátovi chlubí novým a pěkně drahým »bavorákem«. (Aha! – Petr Novotný, Dan Černovský)

Tenhle víkend Mirka Topolánka patřil mezi ty vydařenější. Po páteční povedené oslavě svých 55. narozenin v luxusní restauraci Nostress a sobotní relaxaci, si včera užíval courání po Praze a nákupů s partnerkou Lucií Talmanovou (43) a svým synem Tomášem (18). Ten ho navíc potěšil svým novým »bavorákem«.

Odpoledne se lidem na Starém Městě naskytl dojemný obrázek rodinky na procházce. To Tomáš, Mirek a jeho manželka korzovali kolem obchodů, občas do některého zalezli, pořád si něco štěbetali, smáli se…

Pak se vrátili do Dušní ulice, kde Topolánek s Talmanovou bydlí, aby po nějaké době – právě ve chvíli, kdy čeští fanoušci rozdýchávali konec první třetiny hokejového klání s Ruskem – oba chlapci vyběhli ven. Tomáš chtěl ukázat tátovi auto, bílé BMW jedničkové řady, které se prodává i za milion korun.

To by si sám bez otcovy peněženky koupit nemohl. Táta uznale kýval hlavou, se synem si chlapácky plácl rukou, a poté odjeli nové auto otestovat v ulicích hlavního města.



Přečtěte si
zadnice
17. 5. 2011 • 09:59

Chlapec špatně dopadne. Neví co je život a na to dojede. Starý Topol si to bude jednou moc a moc vyčítat.

illis
16. 5. 2011 • 20:51

tak o co vlastně jde, hlavně, aby to někam neprásknul. Pokud se bude chovat tak hrr jako ve společnosti, tak nevím, nevím. Je vidět, že Mirkovi Topolánkovi koupit drahé auto synkovi vrásky nedělá. Nevím, co je to za výchovné metody, aby kluk v 18 letech měl takové auto. Snad se jednou v případě potřeby o otce postará jako vděk za tento nesmyslně drahý dar. Dokud bude táta dávat, tak se bude synek hlásit.

setug
16. 5. 2011 • 15:18

Spíš čumí jak si Topolánek pěkně nazobal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.