Jaromír Jágr a Inna Puhajková: Jsou vůbec spolu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jaromír Jágr a Inna Puhajková: Jsou vůbec spolu?!

Jaromír Jágr na schodech v hotelu, kam šel po duelu s Američany sám...
Jaromír Jágr na schodech v hotelu, kam šel po duelu s Američany sám... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Mária Rušinová, ČTK – Jan Kolle)

Jsou tihle dva ještě vůbec spolu? Inna Puhajková (24) sice přijela fandit na hokej do Bratislavy, ale s Jaromírem Jágrem (39) se potkala až na samém konci šampionátu. Po čtvrtfinále s Američany byl útočník sám v jiném hotelu, po prohře se Švédy zase seděla ona osamocená v restauraci s mobilem v ruce...

„Hned po zápase jela domů,“ pravil po duelu s USA Jágr. On sám šel do pětihvězdičkového hotelu Marrol´s.

„Viděli jsme se v Praze,“ utrousila zase modelka v Bratislavě, kam přijela fandit. A k tomu všemu se teď nechal slyšet Jágrův otec, že ji už dlouho neviděl a o ženění svého syna nic neví. Žádná žena totiž prý není na obzoru.

Pospolu byl pár spatřen až po posledním zápase o bronz. Jágr dal Inně pusu, ale nečekejte vášnivý polibek. Jen letmé otření hokejistových rtů o čelo půvabné modelky...

Takhle rozhodně bezhlavě zamilovaná dvojice nevypadá!

Puhajková, se kterou se hokejista Omsku zná od roku 2006, jezdila do Bratislavy českému týmu držet palce, na tribuně vyváděla, byla divoká. Prostě fanynka, jak má být. Přesně taková byla třeba na olympiádě ve Vancouveru. A to vše v rudém dresu nároďáku se slavným číslem 68.

I proto se zdálo, že krizi, o níž se mluvilo před časem, jejich láska přečkala. „Jsme spolu, v každém vztahu jsou občas hádky, bylo by divné, kdyby v našem ne,“ řekla Inna. „Vždyť se všechno dozvíte,“ odbyl při příletu z Ruska před mistrovstvím světa Jágr dotaz, zda tvoří s Innou ještě milenecký pár.

Tak Jardo, jak to tedy opravdu je? Není přítomnost Inny na šampionátu jen zdařilou kamufláží, abys měl klid na hokej?



Přečtěte si
pea.p
17. 5. 2011 • 01:32

je mi to úplně jedno.ať si chodí s kým chce. A nám je po tom kulový

pavucinka
16. 5. 2011 • 16:00

když chodí s modelkami, které jsou si všechny podobné/ a nemyslím jen fyzicky/ tak to neznamná,že by nebyl schpen citu k normální ženě.

setug
16. 5. 2011 • 15:20

asi není schopen žádného citu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.