Sexy těhulka Romana Jákl Vítová: Focení těsně před porodem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexy těhulka Romana Jákl Vítová: Focení těsně před porodem!

Říká se, že ženy zpravidla v těhotenství rozkvetou. Romana je toho důkazem.
Říká se, že ženy zpravidla v těhotenství rozkvetou. Romana je toho důkazem. (pro Aha! - Ivana Mentlová)

Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (33) těsně před porodem druhé dcery nafotila snímky s odhaleným bříškem pro svou kamarádku, módní návrhářku Ivanu Mentlovou. Dokonce se oblečení nemuselo upravovat, jelikož má Romana i přes vysoký stupeň těhotenství stále stejnou velikost.

„Vím, že je to zvláštní, ale pořád můžu nosit stejné číslo oblečení, přibrala jsem jen na břiše,“ smála se manželka úspěšného producenta a režiséra filmu Kajínek Petra Jákla (37), jemuž už před třemi lety porodila dceru Sofinku.

„Ta se na sestřičku nesmírně těší, dokonce mi ji chtěla vyříznout z břicha plastovým nožíkem,“ smála se Romana bláznivému dětskému nápadu. Termín porodu má stanovený na konec května, jméno druhorozené dcerky nechtěla prozradit.



Přečtěte si
donlabuznik
19. 12. 2018 • 19:40

Opravdu moc krásné těhotenské šaty, podobné jsem si na léto kupovala z https://www.happymum.cz/0,tehotenske-saty.html a musím říct, že tolik komplimentů jsem nedostala i před tím, než jsem otěhotněla, což je opravdu úspěch.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.