Pohřeb vizážisty hvězd Alexe: Rolins přinesla 600 růží a... Zhroutila se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohřeb vizážisty hvězd Alexe: Rolins přinesla 600 růží a... Zhroutila se!

Zpěvačka pohřeb, na němž zněla její píseň, proplakala...
Zpěvačka pohřeb, na němž zněla její píseň, proplakala... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Pohřeb známého slovenského vizážisty Alexe (†30), který před pár dny podlehl zápalu plic, si včera nenechala ujít řada celebrit – třeba moderátor Leoš Mareš (35), jehož Alexandr Branislav Hromek oblékal v minulých řadách SuperStar, nebo zpěvačka Dara Rolins (38). Ta na kamarádovu rakev položila věnec ze šesti set bílých růží a v nejtěžších chvílích zkolabovala!

Alex byl její blízký kamarád, proto na obřadu v bratislavském krematoriu nemohla chybět. „Přiletěla z Londýna rovnou do Bratislavy, kde jsem ji vyzvedla a jely jsme společně na obřad,“ prozradila její manažerka Eva Skallová.

To ještě netušila, jak špatně Dara pohřeb zvládne. Když dozněla její píseň »Anjelik moj, kde lietaš« sesypala se. Ze sálu dokázala vyjít až patnáct minut po skončení obřadu a museli ji podpírat dva muži. Měla zuté boty, protože se jí špatně šlo, a měla potíže s tlakem. Na místě dokonce zasahovala záchranka.

Pohřbu se zúčastnil i Leoš Mareš, který požádal svého nového stylistu Filipa Vaňka, aby mu vybral vhodný šat. Nechtěl na pohřbu módní ikony vypadat jako strašák. „Stylujeme Leoše i Hanku Svobodovou, člověk musí umět vybrat to správné oblečení i na pohřeb,“ přiznal Vaněk.

Mezi smutečními hosty byla i účastnice kulinářské show Čápi s mákem Eva Máziková (61). Držela se však raději dále od kontroverzní podnikatelky Nory Mojsejové (52), která ji před časem nazvala starou kreaturou.



Přečtěte si
zadnice
15. 5. 2011 • 14:52

Mareši Ty jsi tedy "frajer"!

illis
15. 5. 2011 • 09:44

z posledního rozloučení s Alexem. Darina tam figuruje na větším počtu fotografií. Kdyby mimo jiné položila na hrob pana Rotrekla stejný počet růží, život mu to už nevrátí. Ale z lidského hlediska by bylo přinejmenším vhodné, aby rodině poskytla finanční podporu tak jak slibovala krátce po nehodě. Pro ni pár set tisíc není žádný problém. Ona bude vždy tvrdit, že to nebyla její vina, to je jasné, ale kdyby tam v té chvíli nebyla se svým silným vozem, tak by se to prostě nestalo a jedna rodina mohla být i nadále šťastná .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.