Zpěvačka Lucie Bílá nabourala svůj mercedes: »Ťukanec« za 100 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Lucie Bílá nabourala svůj mercedes: »Ťukanec« za 100 000 Kč!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Foto Aha! – Pátek, Přibyl)

Bez nehody se v úterý večer neobešla jízda Lucie Bílé (45) na její koncert do Litovle!

Z kolize, kdy v Hostivici u Prahy do jejího vozu zezadu narazil nepozorný řidič, sice vyvázla bez zranění, na koncert ale dorazila se zpožděním a roztřesená z leknutí. Škoda na jejím vozu Mercedes GL 320 4matic dosahuje podle odborníků až sto tisíc korun!

Do auta Lucie Bílé včera před půl devátou večer narazil policista, který jel mimo službu ve svém soukromém voze. I když je její terénní vůz jedním z nejbezpečnějších, rána při nárazu byla obrovská a jen díky použití bezpečnostních pásů vyvázla Bílá bez zranění krční páteře.

S odstupem několika hodin už tedy oblíbená zpěvačka nehodu neviděla tak katastroficky. „Jen do nás někdo maličko ťuknul, nestalo se nic. Řídil můj řidič,“ bagatelizovala incident včera Bílá v Luxoru na křtu nové knihy Můj fantastický rok.

I fanoušci v Litovli jí zpoždění milerádi odpustili. Mezi jinými přišla zpěvačku pozdravit i jedna »babička«. Lucie neváhala a odvezla ji svým nabouraným vozem až před dům. Paní Marie ji na oplátku pozvala k sobě, kde si vyměnily růžence a povídaly si o životě až do pozdních nočních hodin...



Přečtěte si
kuchtik000
12. 5. 2011 • 22:18

Dopřejte svému vozu luxus za málo peněz: http://www.kzpii.cz/Projekty/Dokoncene-projekty/Garaze-Krc.html

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.