Terminátor Arnold Schwarzenegger: Rozvod! Po 25 letech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Terminátor Arnold Schwarzenegger: Rozvod! Po 25 letech...

Jedna z posledních existujících fotek Arnolda s manžel-kou po boku. V posledním roce se spolu zúčastnili jen pohřbu jejího otce a několika ofi ciálních akcí.
Jedna z posledních existujících fotek Arnolda s manžel-kou po boku. V posledním roce se spolu zúčastnili jen pohřbu jejího otce a několika ofi ciálních akcí. (EPA, ČTK/AP)

Nejprve přišel o post guvernéra a teď i o ženu!

Hollywoodskému herci Arnoldu Schwarzeneggerovi (63) se život rozpadá pod rukama; v pondělí konečně přiznal, že jej po 25 letech manželství opustila Maria Shriver (55)!

Terminátorovi tak v životě zbývá snad jen to hraní, k němuž se hodlá zase vrátit...Byla to právě Maria Shriver (55), dcera neteře prezidenta Johna F. Kennedyho (†46), kdo akčnímu hrdinovi otevřel dveře do světa velké politiky.

I díky ní od roku 2003 vládl celé Kalifornii v roli guvernéra.Když letos v lednu opouštěl guvernérské sídlo, těšil se na nový život. Ale ta novota bude jiná, než si představoval: Maria si totiž před pár týdny sbalila kufry a odstěhovala se z jejich kalifornské vily!

A v pondělí se Arnold konečně k chystanému rozvodu s matkou svých čtyř dětí (dvě dcery, dva synové) přiznal!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.