Naďa Urbánková (71)rok a půl po diagnóze rakoviny: Poprvé bez paruky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková (71)rok a půl po diagnóze rakoviny: Poprvé bez paruky!

Po roce a půl se zpěvačka ukázala bez paruky a v novém účesu.
Po roce a půl se zpěvačka ukázala bez paruky a v novém účesu. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvačka Naďa Urbánková (71) po roce a půl utrpení odložila nenáviděnou paruku, a ukázala pořádnou kštici!

Po zplihlých umělých vlasech, pod nimiž skrývala nejprve holou lebku a poté rostoucího »ježka«, nebylo ani památky a s novým účesem vypadala jako pravá sebevědomá dáma.

„Je to obrovská úleva mít opět svoje vlasy, nemůžu si je vynachválit,“ prozradila deníku Aha! nadšeně. Zpěvačka vlasy ztratila po chemoterapii, kterou musela podstoupit před dvěma lety kvůli rakovině prsu. Přišla tehdy i o obě ňadra, naštěstí ale byla léčba úspěšná a Urbánková se uzdravila.

„Bylo to opravdu strašné období, ale naštěstí je za mnou a já jdu dál,“ raduje se s optimismem v hlase. Jen ji trápily vypadané vlasy, proto raději nosila paruku. Když vlasy začaly konečně dorůstat, rozhodla se je svěřit do rukou odborníka Michala Zapoměla (33), známého z »primáckého« pořadu Mladší o pár let.

„Míša je kouzelník, jsem s novým účesem maximálně spokojená. Kdo nenosil nikdy paruku, tak neví, jak je to nepříjemné. Zvlášť v létě, kdy se vám v ní paří hlava. Už ji nechci ani vidět,“ rozpovídala se Naďa na otvírání nového kadeřnického salonu v Plzni.

Doprovod jí dělala dcera Jana Fabiánová (32), která na akci zazpívala. Pěveckou divu čeká již ve čtvrtek velké vystoupení v divadle Hybernia po boku Michala Davida (50), který pro ni složil speciální píseň Růžové brýle.

„Ta je přímo o mně, jelikož i přes všechny karamboly, co mě v životě potkaly, tak jsem se z toho bahna zvedla, nasadila zpět růžové brýle a šla životem dál,“ vysvětlila název písně Urbánková.



Přečtěte si
zlobit
12. 5. 2011 • 17:52

Vypadá dobře, jenom nechápu proč pořád nosí tak velké brýle. Dělá ji to obrovskoz.

repro
12. 5. 2011 • 10:06

Ona z toho přece nedělá slávu, slávu si udělala výborným zpíváním a tím, že ji lidi mají rádi. proto se o ní píše i když je nemocná. O tobě však nepíšou, protože slavná nejsi. Takže je nezajímáš ať si zdravá, či nemocná. Každopádně tobě i jí přeji, ať je vám co nejlíp!!!

soprad
11. 5. 2011 • 22:19

preji vam uzdraveni,ale nedelejte si z toho popularitu,¨.Já ji mám uz 7 let a navzdy a take se z toho nedelam slavu.

perla99
11. 5. 2011 • 15:58

a moc a moc držím palce, ať už ji potkávají jenom samé příjemné věci!

kalichmann
11. 5. 2011 • 13:35

Vypadá teď hodně dobře, ať se jí daří !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.