Syn Gábiny Partyšové Kristián: Nechce se pustit máminy sukně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn Gábiny Partyšové Kristián: Nechce se pustit máminy sukně...

„Máminy sukně se Kristián drží i ve skutečnosti,“ říká Partyšová.
„Máminy sukně se Kristián drží i ve skutečnosti,“ říká Partyšová. (Dalibor Konopáč pro Babyluxury)

Moderátorka Gábina Partyšová (32) se stala tváří Prague Mother Private Clubu, kam matky mohou elegantně »odložit« své dítko do různých kurzů vedených umělci, rétory či mistry etikety.

A zatímco jejich děti budou rozvíjet své schopnosti a dovednosti, maminky si mohou odpočinout a pobavit se. Na focení kampaně tak Gábina samozřejmě vzala i svého synka Kristiána (3), který si zkusil roli modela.

„Ze začátku to vypadalo, že s ním ani nic nenafotíme, nechtělo se mu. Ale asi po dvaceti minutách se rozkoukal a pak si to moc užíval. Nejvíc se mu líbilo, že ho nechali skákat po posteli,“ smála se Partyšová, která se v množství krásných šatů cítila jako ryba ve vodě.

„Co se týče módy, tak není vybíravý jako já, je mu to v podstatě jedno. Jen má moc rád trička s mašinkou Tomášem. Je to zlaté dítě, i když už se moc těším, až zas Kristiánka dám do kreativní dílny v klubu a já si zatím s ostatními maminkami užiju zábavu,“ říká Partyšová s tím, že syna hodně baví i zpívání a je ráda, že se v klubu mnohé naučí.

Dvouhodinové kurzy společenského chování a etikety pro děti vede dokonce samotná první dáma etikety Eliška Hašková Coolidge. „Klub se také zabývá charitou, kdy pomáhá dětem z Klokánku,“ pochvaluje si moderátorka.



Přečtěte si
aksura
13. 5. 2011 • 03:55

dítě. Věrná kopie svého otce. Partyšová neměla při výběru otce hledět jen na peníze, ale i na vzhled.

janyna
11. 5. 2011 • 12:22

zas další vymoženost pro rozmazlené bohaté paničky. Už vidím, jak matka dítěte, co jde odpoledne z Kolbenky, tam odloží své dítě. No, hnus...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.