SuperStar: Šeps vyhlásil Rytmusovi válku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SuperStar: Šeps vyhlásil Rytmusovi válku!

Michal Šeps se drze pustil do porotce Rytmuse!
Michal Šeps se drze pustil do porotce Rytmuse! (Martin Hykl)

Arogantní soutěžící Michal Šeps (16) si v Českoslovenksé SuperStar nenechal líbit kritiku porotce Rytmuse (34) a tvrdě na něj zaútočil. Kam až povede spor dvou provokatérů?

Rytmus se tím, že Šepse považuje za nejslabšího finalistu SuperStar nikdy netajil. Několikrát prohlásil, že už v soutěži dávno nemá co dělat a těžce nese reakce publika, které Šepsovo vystoupení vždy bere s nadšením.

Michal tentokrát konečně opustil od reggae a skladbu Obchodník s deštěm se pokusil zazpívat bez toho, aniž by ji přizpůsobil svému oblíbenému hudebnímu stylu. Pavol Habera na jeho proměnu reagoval s nadšením: "Šeps začal zpívat, to je pro mě největší překvapení této soutěže. Zapíval jsi skupinu Kryštof tak, že jsem ti to uvěřil. Jsem tímto výkonem velice překvapený."

Naprosto opačný názor ale zazněl od Rytmuse, který nemůže překousnout, že Šeps prochází jedním kolem za druhým, přestože hlasově zdaleka nedosahuje úrovně ostatních finalistů.

"Určitě je to zlepšení oproti tomu, co jsi tady předváděl. Ale laťku mám postavenou úplně jinde. Přišlo mi to jako utrápený výkon zpěváka se sedláckou příchutí. Neprocítil jsi tu písničku. Ale bylo to lepší, než všechny kola, co jsi dosud ukázal," pustil se do Šepse Rytmus.

Jeho kritika se ale obrátila proti němu. Šeps si totiž neodpustil drzou poznámku: "To nedává moc smysl, ale v pohodě. Si dělej rap a do muziky nemluv!"

Přestřelku mezi Rytmusem a kontrovetzním soutěžícím musel usměrňovat i Leoš Mareš. "Já dělám vlastní tvorbu. Já jsem tu porotce, ty moderátor," prohlásil na závěr Rytmus, jehož sebevědomí značně utrpělo. Šepse později odstřelil i za duet I Got You Babe, který zazpíval se svou přítelkyní Alžbětou Kolečkářovou.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.