Uzavřená oslava Bohdalové: Havlová šokovala zpěvem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Uzavřená oslava Bohdalové: Havlová šokovala zpěvem!

Dagmar Havlová zazpívala, což šokovalo nejen Jiřinu, ale i všechny hosty. Snad nejvíce jí pak tleskal manžel Václav
Dagmar Havlová zazpívala, což šokovalo nejen Jiřinu, ale i všechny hosty. Snad nejvíce jí pak tleskal manžel Václav (Petra Zápecová)

Jiřina Bohdalová se konečně dočkala pořádné oslavy svých osmdesátin a Nedělní Aha! bylo u toho. Padnout do Michnova paláce v Praze bomba, může se mluvit o definitivním konci českého showbyznysu. Kromě Karla Gotta (je v Německu), Ivy Janžurové (je ve Francii) a Jiřiny Jiráskové (nemoc), tam byli opravdu všichni.

Kvůli osmdesátinám slavné herečky přijel i František Janeček (65) z Miami, kterého na oslavu doprovodila čtyřletá dcera Emilly a její maminka Tereza Mátlová. Zdrželi se však jen krátce, protože malá  musela jít spát.

Čas na Jiřinu Bohdalovou si udělal i bývalý prezident Václav Havel (74), který byl očividně velmi unavený, měl potíže s dechem. Jiřina i její hosté ho však nabili potřebnou energií a on si nakonec oslavu velmi pochvaloval. „Václavovi energie, kterou vydává Jiřina, jen prospěla a byl moc rád, že se mohl oslavy zúčastnit,“ řekla deníku Aha! jeho manželka Dagmar (58). „Já už nyní zvu Jiřinu na svou oslavu osmdesátin,“ vtipkovala Havlová.

„Bylo to úžasné, krásné, dojemné, moc děkuji všem, kteří přišli,“ děkovala Jiřina, která samozřejmě dostala obrovské pugéty. Mezi dárky dominoval především alkohol. Žádný prezent se však nevyrovnal snad nejkrásnějšímu momentu oslavy. V jednom ze sálů totiž začala zcela spontánně zpívat Jitka Zelenková. Oslavenkyně si okamžitě sedla na židli, kterou si přisunula až k pódiu, a dojatě poslouchala. Během několika okamžiků se k ní přišoural Václav Havel s chotí a dcera Simona Stašová.

Jitku na pódiu vystřídali Jožka Šmukař a Standa Hložek, kteří jubilantce zazpívali moravské lidovky. Ty totiž tolik miluje. „To rozhodně nebylo připravené. Bylo krásné pozorovat, jak se tam mí kamarádi střídali a předávali si mikrofon z ruky do ruky,“ pronesla dojatá Jiřina.

Snad poslední ze zpívajících gratulantů byla Dagmar Havlová, která se také vmísila mezi populární zpěváky a zapěla další z moravských lidovek. To samozřejmě vůbec nikdo nečekal a Dagmar si vyzpívala obrovský potlesk – snad nejvíc tleskal její muž Václav. Všichni hosté si pak z oslavy odnášeli knížku Fenomén Bohdalka, která se v Michnově paláci i křtila.



Přečtěte si
vojjaksvejk
9. 5. 2011 • 10:01

Tupě škrtat a zvedat daně to i OSEL zvládne , nač je živit ,to raději ať nám osel vládne!

vojjaksvejk
9. 5. 2011 • 09:59

ČR prasečákem EU? Pod vedením Nečase a kalouska a jejich vlády tupých škrtů roustou u nás prodejny dovážených potravin s prošlou trvanlivostí i o několik let , které by v EU musely spálit a nebo dát prasatům Potraviny v Česku aneb nástup amarounů . http://www.gurmetklub.cz/nazor-prodejny-proslych-potravin.html http://www.reflex.cz/clanek/dokum ent/40849/nakupujete-prosle-potraviny-jak-casto.html http://kvalitapotravin.webnode.cz/prosle-potra viny/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.