Iveta Bartošová: Už se nebojí mezi lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Už se nebojí mezi lidi!

Bartošovou po Praze vozí a doprovází její šofér.
Bartošovou po Praze vozí a doprovází její šofér. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Nevídané! Po měsících v dobrovolném domácím vězení Iveta Bartošová (45) opět začala chodit mezi lidi. Nevídané!

Po měsících v dobrovolném domácím vězení Iveta Bartošová (45) opět začala chodit mezi lidi. Po vystoupení v Česko Slovenské SuperStar a dost otevřeném rozhovoru pro duo Těžkej Pokondr na Frekvenci 1 už zpěvačka neváhá a bez obav vyráží do rušných ulic v centru Prahy.

Na setkání ve známé kavárně na Národní třídě Bartošovou doprovodil její šofér, s nímž si výborně rozumí. Celou cestu se zpěvačka skvěle bavila. Ten den chtěla zazářit, a tak si vyrazila v oblíbených lodičkách a šatech, které odhalily její znovu štíhlé nohy.

Vinou hormonálních změn jí sice zůstalo bříško, a tak si řada kolemjdoucích mohla myslet, že je známá pěvice podruhé těhotná.„Nemá cenu lidem vysvětlovat, že mi je skoro pětačtyřicet a že kvůli hormonálním změnám mi veškeré tuky a voda šly do obličeje a do břicha.

To je normální. Ještě pořád vypadám dobře na to, kolik mi je,“ svěřila se deníku Aha! Iveta. „Vždycky jsem měla silné nohy. Teď je mám štíhlé a někdo říká, že i sexy.

Všechno se mi to najednou přelilo do břicha, šlo to do obličeje a narostla mi prsa. Nikdy jsem je neměla tak velká jako teď,“ šokuje zpěvačka. Zlí jazykové ale Ivetiny disproporce přičítají spíše nevhodné životosprávě a alkoholu...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
honzadv
7. 5. 2011 • 11:05

CHudinka alkoholička demencí stižená a hnusná, sama se holt musí chválit, proč by ji taky někdo chváli, když je odporná???????

honzadv
7. 5. 2011 • 11:04

tahle odulá zpuchlina je už bv delíriu 24 hodin denně, hlavně že se pořád chválí, jak vypadá dobře a jak je úúúžasná a co má kšeftů, práce a "zpívání". Její falešný kvíkot, zpuchlá huba a tloušťtka\ a nehcutný ksicht a demence a kecy jsou jasné - je to notorka před smrtí, brzy zaklepe...

pavucinka
7. 5. 2011 • 10:52

Iveta vypadá opravdu velmi dobře, a to že to říká je obhajoba neustálých ataků na ni,na její vzhled a chování.....je smutné,když se musí sama pochválit.Na liposukci chodí dnes již dvacetileté a poté co získali titul miss se rozhdnou pro prsní implantáty,i když vlastně v soutěži krásy uspěly. Je móda jakýchsi pomnetel, a tyx dívky se zřejmě samy sobě příliš nelíbí....Móda je móda ale proč by měl být každý vyhublý, vyhnaný do výška jako rostlinka,která nemá světla, se skoliozou páteře, ala Magda Watra/ dcera čarodějnice z románu Waltera Scotta/, že? Krása je široký pojem a neměla bybýt uniformní, stejně jako zpěvák by měl být každý svůjamít svůj styl, nebo se budeme namísto zábavy stále více nudit.

hrneczuhrinevsi
6. 5. 2011 • 17:56

v pornoherečku s velkým břichem? Asi se zhlídla v dolly buster.

hejhej
6. 5. 2011 • 13:55

Už to dokazuje,že je psychicky nemocná."Nožky" má štíhlé po liposukci,v přechodu jdou kila mírně nahoru,ale nebývá odulý obličej,ten je z chlastu.A to její"bříško"-už to její vyjadřování je jeden trapas.Sly\ším po prvé,že by se někde něco přčelévalo.To jen Bartošové v té jejé ubohé hlavince se něco přelévá a ona si nepamatuje,co kdy řekla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.