Osmdesátnice Bohdalová: Šaty za 250 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osmdesátnice Bohdalová: Šaty za 250 tisíc!

Jiřina měla na sobě šaty za 250 tisíc korun!
Jiřina měla na sobě šaty za 250 tisíc korun! (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Oslavenkyně Jiřina Bohdalová si svých včerejších osmdesátin snad ani nevšimla...

Od rána totiž byla v pěkném kalupu! „Na oběd zatím neměla ani pomyšlení,“ prozradila deníku Aha! její sestra Jaruška Henzel (68) ještě v půl čtvrté odpoledne, když na Jiřinu čekala doma a držela jí pod pokličkou telecí žebírka s bramborem a špenátem. Co všechno musela »Bohdalka« stihnout?

Zřejmě nejpopulárnější česká herečka měla na starosti parádu nejen svoji, ale právě i sestry Jarušky, která na její narozeniny přijela ze Švédska, kde žije od roku 1968. „Jířa je v letu už od rána,“ smála se Jaruška. „Ráno vyrazila nechat si udělat nehty, pak odvezla ke kadeřnici mě a poté jela ke své.

Každá totiž chodíme někam jinam,“ prozradila deníku Aha! s tím, že po účesu přišla na řadu garderoba. „Má udělané krásné šaty, které si jela kolem poledního vyzvednout. Dostala je darem právě k jubileu. A s nimi musela rovnou do Karlína na zkoušku, aby se vědělo, jak budou vypadat na kameře,“ dodala paní Henzel.

A byly to právě šaty, dar od návrháře Osmanyho Laffity, jimiž jubilantka každému na slavnostním večeru vyrazila dech! „Je to tak, předal jsem jí je jako dárek. Jsou z fialového hedvábí a prošívané kamínky, k nim je i kabelka,“ prozradil deníku Aha! návrhář.

Obchodní cena takového exkluzivního modelu by prý podle zasvěcených byla čtvrt milionu korun.  Po krátkém zastavení doma a vymodleném velmi pozdním obědě už herečka musela pospíchat do Hudebního divadla v Karlíně, kde pro ni Česká televize připravila velkou narozeninovou show. Karel Šíp a Martin Dejdar, kteří ji měli pod palcem, si dali opravdu záležet.

Na pódiu pod její čestnou lóží celý večer defiloval jeden slavný host za druhým. „V Jiřině byla před začátkem malá dušička, byla trošku nervózní. Přeci jen takové jubileum neslaví každý den,“ smála se její sestra Jaruška.Po úspěšně zvládnutém oficiálním večeru už Jiřinu a její nejbližší čeká jen neformální oslava pro přátele, která proběhne v pátek v Michnově paláci.

Na ni by měl dorazit i prezident Václav Klaus, a dárky na ní bude rozdávat naopak i sama Jiřina. Hosté totiž dostanou knihu Fenomén Bohdalka, kterou napsala spisovatelka Slávka Kopecká.



Přečtěte si
kj67
8. 5. 2011 • 14:34

Ještě když jsme neznali cenu ani tvůrce konstatovali jsme, co to má za hrůzu na sobě. Náš názor se nezměnil ani potom, kdy jsme se to dozvěděli. I v 80ti může být člověk bez rozumu a bez vkusu..bohužel

franta15
6. 5. 2011 • 05:59

Kdyby někdo neprozradil cenu cenu tak bych to tipl tak na 5 tisíc maximálně. Šaty jsou prachobyčejné, jakýsi pytel bez ničeho, barva otřesná a navíc si na ně nevlekla jakýsi župan z 50tých let. Podobný visel manželce kdysi asi 10 roků v koupelně, ale vyhodila ho ještě před revolucí do popelnice. Jediné co dodává těmto šatům exkluzivnost je právě ta šílená cena. P. Bohdalová byla vždy elegantní a krásná žena, ale toto jí vůbec nesedlo. Jestli to byl dárek mohla ho klidně jako celebrita potichu odmítnout a vzít na sebe cokoliv jiného. A zůstat i v 80ti taková jako ji celý život známe. Škoda!

atramka
5. 5. 2011 • 19:56

v kalhotovém kostýmu? Jej šaty vždy sekli, sú drahé to je fakt, ale keď na to má, prečo to nám má prekážať

atramka
5. 5. 2011 • 19:54

veľmi rada salamandr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.