Šeps okouzlil tuhle kočku! Rozchod s Kolečkářovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šeps okouzlil tuhle kočku! Rozchod s Kolečkářovou?

...i tvář.
...i tvář. (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Zdá se, že jediní lidé, kteří by nejraději viděli »huliče« Michala Šepse na lavičce vypadnutých, sedí v porotě SuperStar. Zbytek národa mu fandí, a to včetně sexy zpěvačky Patricie Vittekové. Opustí snad kvůli ní svoji partnerku Alžbětu Kolečkářovou?

„Michal Šeps je mi opravdu sympatický. Sice moc zpívat neumí, ale ten jeho styl je jedinečný,“ nechala se slyšet půvabná zpěvačka a manželka slavného slovenského fotbalisty Róberta Vitteka Patricie. Jedním dechem však dodává, že by se měl Michal zamyslet nad svým přístupem ke kariéře. „Každopádně zatím působí velmi flegmatickým dojmem, což pro budoucí kariéru není moc dobré. Věřím, že pokud postoupí do posledních kol, začne soutěž chápat jako svou životní šanci a jeho projev bude mnohem dospělejší,“ říká.

Alžběta Kolečkářová se tak bát o svoji lásku rozhodně nemusí, je to právě ona, komu slovenská pěvecká diva fandí nejvíc. „Ta holka je hotová zpěvačka, a do takové soutěže je jí škoda,“ složila Vitteková na adresu mladé rockerky znaleckou poklonu. Patricia není totiž v hledání nových talentů žádným nováčkem. Na svou úspěšnou roadshow po tureckých metropolích si vybrala Matěje Kubce, který byl vyhlášen v semifinálových kolech SuperStar jako nejkrásnější muž letošního ročníku.

Šeps a Kolečkářová ale nejsou jediní, komu Vitteková fandí. O Gabriele Gunčíkové například prohlásila, že vypadá jako barbínka, ale ve skutečnosti je rocková princezna a mladý Martin Harych jí připomíná zas Justina Biebera. Možná i proto ho vrátila porota po vyřazení zpět do hry.



Přečtěte si
popii
8. 5. 2011 • 19:05

"Harych" Je to Harich!

valmonts
4. 5. 2011 • 09:04

Redakci tohoto článku mohu ubezpečit o tom,že ani zdaleka nechce vidět tohoto tragéda na lavici vypadnutých jen porota.Patřím mezi řadu diváků,kteří ho tam chtějí vidět taky.Něco tak nesymaptického jako je toto individuum jsem už dlouho neviděl.Myslí si o sobě bůhví co a přitom je to jen ubohý feťáček. Upřímně co na něm můžou dívky vidět?Každá které se líbí musí mít IQ bublajícího bláta.Ten člověk je vyhulená troska a to je mu 16!Kouří na veřejnosti,je to nelegální a oni ho u toho ještě fotí.Proč to nikdo neřeší?Navíc neumí absolutně vůbec zpívat a v této soutěži už dávno nemá co pohledávat.Je mi z něj na bl*tí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.