Nepříjemné překvapení Michaely Kuklové: Zmizí z Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nepříjemné překvapení Michaely Kuklové: Zmizí z Ordinace!

Míša se svým seriálovým kolegou, hercem Janem Kanyzou.
Míša se svým seriálovým kolegou, hercem Janem Kanyzou. (TV Nova)

Herečka Michaela Kuklová (43), jejíž Lea Vágnerová nenechala v Ordinaci v růžové zahradě 2 kámen na kameni, ze seriálu brzy zmizí! „Snad mohu prozradit, že Lea bude mít na nějakou dobu pauzu,“ nechala se slyšet Kuklová, která kvůli seriálu a péči o syna Romana (2) nemá čas na milované divadlo, a pauzu tak docela uvítá.

„Ráda bych nazkoušela nějaké nové představení. S prací na seriálu a péčí o synka se to dá jenom těžko skloubit,“ posteskla si herečka, kterou mohou kromě televize diváci vidět také ve hře Tajemství v Divadle Kalich. „Lea opravdu zmizí, ale nikoliv z obrazovky. Ale to bychom už z děje prozradili moc,“ mlží mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

„Ta role je pro mě splněným snem, nerada bych se s ní loučila. Vždyť i Zdeněk Troška díky ní pochopil, že umím i záporné role,“ řekla Kuklová »nováckému« serveru Doma.cz. Není divu. Donedávna totiž byla zapsaná hlavně jako herečka kladných rolí.

Přečtěte si
denia
2. 5. 2011 • 00:18

už ztratila svůj půvab z doby,kdy hrála princezny.Roky života vedle toho zkrachovance a blázna Pomeje se na ní podepsaly velmi negativně.Propadlé tváře,ztrhané rysy a herečka to není nic moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.