Herečka Tereza Brodská: Pořezala si zápěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Tereza Brodská: Pořezala si zápěstí

Tereze Brodské museli zašít zápěstí.
Tereze Brodské museli zašít zápěstí. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Herečka Tereza Brodská (42) skončila včera ráno v nemocnici – kvůli pořezanému zápěstí!

Co se stalo v bytě herečky, která hraje Báru Jordánovou v seriálu Ulice? „To byl úraz, který jsem opravdu nečekala,“ přiznala deníku Aha!

Brodská, proč musela v časných ranních hodinách zamířit na chirurgické oddělení: bylo nutné akutní šití zápěstí. Upřesnit původ zranění ale nechtěla.

Těsně před zahájením tiskové konference Avon pochod proti rakovině prsu se do Žlutých lázní přiřítila Tereza Brodská, které ze saka levého rukávu vyčuhoval obvaz. „Před chvílí jsem přijela ze špitálu, šili mi tam ruku,“ přiznala Brodská, která však nedokázala popsat, co přesně se ráno v jejich bytě stalo.

„Bylo to při snídani, vůbec nevím, co je to za úraz, mám sešitou ruku, mám tam několik stehů,“ popsala ranní událost herečka. „Důležité je, že pořád funguje anestezie, takže to zatím nebolí,“ dodala Brodská, jež bohužel nebyla jediná, kdo strávil ráno v péči lékařů.

V nemocnici totiž skončila i její máma Jana Brejchová.„Shodou okolností je v nemocnici i má maminka. Je na vyšetření prsou,“ strachovala se herečka, která už také ví, co je to mamograf (přístroj, jenž odhaluje rakovinu prsu – pozn. red.).

„Poprvé jsem tam byla asi před sedmi osmi lety, bylo to kvůli mému vnitřnímu pocitu, abych věděla, že mi nic není. Samozřejmě jsem se strašně bála, aby mi něco nenašli. Jde ale o to překonat ten strach a jít tam,“ pobízí všechny ženy Brodská, která je zároveň zve na 11. ročník pochodu proti rakovině prsu, který se letos uskuteční 11. června.

Odstartuje na Staroměstském náměstí v Praze a zakončen bude ve Žlutých lázních, kde vystoupí skupina Čechomor a David Koller a jeho band.



Přečtěte si
rydlo
29. 4. 2011 • 16:37

To už ta Vaše "spisovatelka" Krém s.e.roucí neví co už by psala za hov.adiny, tak dá na titulní stranu, že si Tereza Brodská poDřezala zápěstí- ono pořezala a podřezala je veliký rozdíl a to asi není schopna ta Vaše "spisovatelka" při jejím IQ chápat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.