Na svatbě zazní stejná píseň jako na pohřbu Diany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Na svatbě zazní stejná píseň jako na pohřbu Diany

William na svatbě nezapomene ani na svou zesnulou matku Dianu.
William na svatbě nezapomene ani na svou zesnulou matku Dianu. (Profimedia)

Nevěsta Kate Middleton společně se svým nastávajícím tchánem Charlesem zařadila do svého svatebního playlistu skladbu »Guide me, O thou great Redeemer«, která provázela i lady Dianu během jejího posledního rozloučení.

Obřad tak symbolicky uctí památku Williamovy matky, která se jeho svatby nedožila. Píseň »Guide me, O thou great Redeemer« bude celý ceremoniál ve Westminsterském opatství zahajovat.

Královský pár již zveřejnil slavnostní přísahu, která jejich sňatek stvrdí. Kate Middleton se v ní zavazuje k tomu, že bude svému manželovi vždy věrná, zatímco William si vystačí s tím, že bude svou ženu milovat...

Podle harmonogramu obřad odstartuje v deset hodin. Ve čtvrt na dvanáct se svatební pochod vydá z Westminsterského opatství do Buckinghamského paláce. Přesně ve 12:25 by se měli novomanželé společné s královnou Alžbětou II. objevit na balkoně a pozdravit přihlížející dav.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.