Simona Fecková ze SuperStar: Okouzlila Hezuckého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Fecková ze SuperStar: Okouzlila Hezuckého!

Na Simoně Feckové mohl oči nechat jak Leoš Mareš, tak i Patrik Hezucký.
Na Simoně Feckové mohl oči nechat jak Leoš Mareš, tak i Patrik Hezucký. (facebook/Evropa 2)

Poslední vypadnutá finalistka SuperStar Simona Fecková se podívala do rádia Evropa 2 a nenechala chladným jak Leoše Mareše, tak i nezadaného Patrika Hezuckého...

Bylo však vidět, že ani Hezucký není krásné Feckové zcela lhostejný, ačkoliv ona přítele má. Jak se ale zdá, není to s její známostí tak vážné. „Chlapce mám, ale jsem toho názoru, že člověk nikdy neví, co přijde. Je mi dvacet dva, ale je to jen dvacet dva, takže nečekám, že s ním zůstanu do konce života,“ prohlásila šibalsky.

A podle toho, co následovalo, je jasné, že obavy jejího přítele jsou na místě. „Jestli nás poslouchá, tak ať se snaží, abych s ním zůstala,“ řekla sice napůl ve vtipu, ale Simoniného milého to zřejmě moc nepotěšilo. Na to, že své partnery opouští finalistky Miss už jsme si zvykli, teď je možná budou následovat i krásné finalistky soutěže Super Star.

Poslechněte si celý rozhovor také o tom, jaký muž u Simony uspěje a co ji aktuálně čeká ZDE!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.