Drsné výměny názorů mezi Krainovou Slezáčkem: Narkomanko!, Hulváte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsné výměny názorů mezi Krainovou Slezáčkem: Narkomanko!, Hulváte!

Bořek Slezáček
Bořek Slezáček (Aha! – Marek Pátek, ara)

Manželství modelky Simony Krainové (38) a moderátora Bořka Slezáčka (44) bylo sice rozvedeno už v roce 2005, pořád ovšem vytahují jeden na druhého větší a větší špínu!

Najevo vycházejí věci, jež měly zůstat navždy tabu. „Měl jsem tu čest žít čtyři roky s největší narkomankou a psychopatkou, která mi dvakrát denně prohledávala mobilní telefon a věci...,“ napsal o Simoně na sociální síť Slezáček! Obvinění, že bere drogy – to už je opravdu síla!

Jenže Slezáček si stojí za svým. „Já si můžu psát na Facebook, co chci. Je to jen zpráva pro mé dobré kamarády, kteří se mě dotazovali, proč si mě Simona pořád bere do pusy a uráží mě,“ vysvětluje Bořek deníku Aha!.

Jeho exmanželka Krainová, která na něj zaútočila před pár dny v časopisu Elle, se nestačí divit. „Je to hulvát, tahle slova potvrdila jen mou teorii naprostého omylu, co se našeho manželství týče,“ ohrazuje se Simona. „Přesně to jsem taky řekla, že s ním to byl největší omyl mého života.

Jeho reakce je ale absolutně neadekvátní!“ říká pohoršeně modelka, která je podruhé vdaná za podnikatele Karla Vágnera. „Já bych se nikdy nesnížila k tomu, abych někde popisovala podivné praktiky v našem manželství nebo to, jak se ke mně choval. Jsem z toho v šoku.

Už ho nechci nikdy potkat. Vůbec se teď snažím všechno potlačovat,“ obrací se na několikaměsíčního syna Maxe. Že by brala drogy, samozřejmě popírá. „To je taková lež, až je to neuvěřitelné!“ čertí se. Jenže rozzuřený je i Slezáček: „Já jen chci, ať už mi dá konečně pokoj.

Nemůže zřejmě ze sebe setřepat to, že já jsem šťastný. Vím, že o mně mluví s mými kamarády a neustále na mě něco vytahuje,“ tvrdí Slezáček.



Přečtěte si
pavucinka
27. 5. 2011 • 18:07

některý přiběhne a zaplatí, takže se třeba seriál v Blesku, kde vypovídaly žen oGottovi, stahne..... o každém by bylo co psát. prč se stále píše o Paroubkovi, ale ne Klausovi? Byl nevěrný své ženě, ale byla o tom jen zmínka a poté ticho. Krainová je prostá duše, sama si začala nevhodnou poznámkou o býv.manželovi. Myslím to bylo v TV u Krause,nebo u Šípa....a tak "Dbej rady mudrců můj synu / i dcero/ máš-li máslo na hlavě, sedˇ v stínu.

juanab
29. 4. 2011 • 10:36

o Bartšové už se fakt nic nového napsat nedá, Bílá ani Gott moc důvodů nedávají, Wilhelmová a Dyk už taky dali, co mohli, jiní jako Abrhám, Šafránková, Krajčo a mnozí další si své soukromí hlídají, neskutečně špatní a a trapní superstáři a nové a nové miss a modelky nudí, tak aspoň trošku tohošest let starého bláta, které na sebe kydají tihle dva, jinak bude Aha tisknout bílé stránky ))

poool
29. 4. 2011 • 10:21

Nevím, kdo je Slezáček, nevím kdo je Krainová, nelíbí se mi na fotkách, a přeju jim brzkou smrt (nebo raději ne, to bych je měl zase u snídaně na fotkách).

sla3
29. 4. 2011 • 09:23

Luxusnější běh-na, to´t vše !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.