Řepka: V létě prý zmizí do Dubaje, Erbová předělá vilu od základů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Řepka: V létě prý zmizí do Dubaje, Erbová předělá vilu od základů...

Vlaďka Erbová zaměstnala architekty a řadu fi rem a dům mění k obrazu svému.
Vlaďka Erbová zaměstnala architekty a řadu fi rem a dům mění k obrazu svému. (Foto Aha! – Martin Hykl, Mária Rušinová, ČTK – Radek Petrášek, EPA, ara)

Jemňounký píseček na prosluněných plážích, teplé moře, haldy dolarů, klídek a zbožštění.

Představa ráje je naplněna. Fotbalový rebel Tomáš Řepka (37) má dostat parádní trafiku na důchod. V Praze, kde ho nezřídka pálí půda pod nohama, to zabalí a stane se hvězdou ligy ve Spojených arabských emirátech. A to navzdory tomu, že pro svou novou rodinu zrovna obstaral v Černošicích u Prahy nový palác za 20 milionů...

Podle informací Aha! zakotví v některém z klubů v Dubaji. A tam si bude letenský »pekelník« žít jako na obláčku. Za pohádkovou roční gáži přes 25 milionů korun čistého uvidí zazobaní šejkové pořádné rodeo!

„Může se stát, že se na to v Česku jednou vykašlu a půjdu ještě pryč. Tolik hlouposti, závisti a zbytečných útoků... Říkám si, jestli to mám zapotřebí,“ posteskl si před časem Tomáš Řepka.

Atmosféra mu tu není nakloněna. On provokuje, a naopak bývá terčem nenávistných nálad fanoušků. Hráče jeho typu ale v arabském světě zbožňují. Mají jméno, odkopány stovky vítězných zápasů, jejich hra přitáhne a oživí tamní soutěže.

A že Řepka na hřišti umí předvést divadlo! Islám ve své umírněné formě bude jistě nakloněn i téhle divoké atrakci... „Nedivil bych se, kdyby tam odešel. Ať je jakýkoli, má obrovské charisma, je hodně výrazný.

Zápasy s ním jsou atraktivnější, což ve Spartě potvrzuje,“ řekl Aha! jeden z hráčských agentů. „A mám dojem, že už se k tomu schylovalo v minulosti,“ dodal ještě.

Podle všeho po změně netouží jen Řepka. Spartě se prostě už jaksi nehodí do krámu. I když je pořád špičkou, roky jsou znát. Navíc je se svými excesy poslední dobou spíš brzdou. Strhává zbytečně negativní pozornost. A především – pořád mu musí solit 9 milionů ročně. Za ty prachy můžou mít hvězdu s mladšíma nohama.

Řepka má sice smlouvu do léta 2012, ale to se dá řešit... A ani on sám není na Letné úplně spokojený. Vadí mu výkony mužstva, Sparta má nejbídnější herní projev za poslední roky. Už to zkrátka neladí jako dřív a jeho odchod vyřeší veškeré tenze zcela bezbolestně...

A co bude s jejich supervilou?: Erbová ji mění od základu!

Přestup Tomáše Řepky do Emirátů by samozřejmě znamenal jediné – milenci by museli opustit luxusní vilu za 20 milionů, kterou si začátkem roku pořídili v Černošicích a nyní ji zuřivě renovují. Zatím je totiž neobyvatelná.

„Ty interiéry, které jsou na fotkách, už tak dávno nevypadají, nechala jsem to celé vybourat,“ přiznala deníku Aha! Erbová. A její slova potvrdil i soused, který bydlí hned vedle vilky. „Vypadalo to tam hrozně, to mi dalo za pravdu mnoho lidí, potřebovalo to celé probourat,“ řekla Erbová.

„Pan Řepka si najímá lidi z Černošic, kteří v tom domě pracují. Tam uvnitř byla spousta malých místností, takže nechal vybourat všechny příčky. V tom domě se zřejmě vše změní,“ řekl nám asi 40letý muž, co bydlí opodál a dům z návštěv u předchozích majitelů dobře zná.

Vlaďka Erbová se tedy společně s Tomášem Řepkou pustili do rozsáhlé rekonstrukce, přitom ještě sami netuší, kdy se budou moci nastěhovat a jak dlouho zůstanou. Co kdyby šli pryč? „No a? Dům by tam stál dál, to je jasné. Operativně bych pak vyřešila, co s ním,“ přemýšlela nahlas modelka. Pronajímat by se jí ho prý ale moc nechtělo...

Fakta o jejich vile

■  Dům si nechala v 90. letech postavit majitelka již zkrachovalé cestovní kanceláře. Jeho druhým vlastníkem byl moravský obchodník se vzduchotechnikou Martin Miloš, luxusní rezidenci dlouho nabízel, až ji v lednu koupil Tomáš Řepka pro svou milenku Vlaďku Erbovou.

■  V roce 1999 vyhrála stavba architekta Libora Habance zvláštní cenu v architektonické soutěži O nejlepší cihlový dům pro příští tisíciletí.

■  K domu patří rozsáhlý pozemek, který je však poměrně úzký. Sousedy po levé straně mají Řepka s Erbovou velmi blízko, navíc s nimi sdílejí i příjezdovou cestu. Jde o rodinu, která původně vlastnila celý pozemek.

■  Po pravé straně Řepkova plotu je pole. Obyvatelé Černošic očekávají, že i tam se brzy bude stavět. »Řepkovi« by tak mohli přijít o své střežené soukromí...

Češi, co už si v Arábii vydělali

Ivan Hašek

Současný předseda svazu s úspěchem dva roky vedl dubajský tým Al Ahlí. Dokonce s ním vyhrál ligu, k ruce měl i asistenta Klusáčka.

Milan Máčala

Už od poloviny 90. let působí výhradně v arabském světě, vedl už pět reprezentačních celků – Kuvajt, SAE, Saúdskou Arábii, Omán a Bahrajn.

Filip Jícha

Aktuálně nejlepší házenkář světa si kus kariéry zpestřil na ročním angažmá v Saúdské Arábii a Kataru, hrál za týmy z Džiddy a Dauhá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.