Kobzanová zářilana Matragi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kobzanová zářilana Matragi

Diana Kobzanová v šatech inspirovaných Františkem Kupkou.
Diana Kobzanová v šatech inspirovaných Františkem Kupkou. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Večerní šaty precizních střihů od Blanky Matragi (53) měla možnost ve Smetanově síni Obecního domu předvést také na svém dokonalém těle dlouhonohá Diana Kobzanová (24). Obdiv hostů ke zhruba padesáti modelům na krásných modelkách si slavná návrhářka žijící v Libanonu druhý den zopakovala.

Tentokrát Matragi pořádala vernisáž k výstavě své oděvní tvorby. A že se bylo na co dívat!

Na páteční přehlídku pozvala Matragi především svou českou klientelu, která se skládala z podnikatelek a manažerek. Ty si totiž drahé róby od slavné návrhářky nekupují. Hosté viděli modely, mezi kterými nechyběly ani proslulé svatební šaty a róby s etno motivy inspirované Orientem. Potlesk sklidila také řada šatů inspirovaná malířem Františkem Kupkou.

Ovšem dvěma přehlídkami se Matragi se svými příznivci nerozloučila. V sobotu představila za přítomnosti primátora hlavního města Prahy Pavla Béma svoji expozici, která je k vidění v Obecním domě do 15. října. Bém neodešel s prázdnou. Návrhářka mu věnovala velkého skleněného motýla, kterého vlastnoručně vyrobila.

Právě motýli byli inspirací na modelech, které Matragi navrhla. Sama vyrobila několik desítek motýlů, které si mohli zájemci koupit. Výtěžek šel na nadaci, jež se zabývá pomocí Libanonu a kterou návrhářka založila. Sama Matragi nosila v posledních dnech na krku jediný šperk, a to právě ve tvaru motýla. Podívat se přišel také herec Ivan Vyskočil, kterému po rozvodu s Anife dělá společnost sympatická blondýnka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.