Promrzlé modelky zahříval Amiri! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Promrzlé modelky zahříval Amiri!

I těmto kráskám k dokonalé postavě pomohly procedury.
I těmto kráskám k dokonalé postavě pomohly procedury. (Aha! – Martin Hykl)

Missky Veronika Chmelířová (24), Tereza Budková (20) a Michaela Štoudková (25) se díky svým dokonalým postavám staly tvářemi centra bezbolestné liposukce Slim&GO.

Božská těla ale nemají od Pánaboha a i ony před časem musely podstoupit vylepšení! „Vyzkoušela jsem kavitaci, což je neinvazivní způsob liposukce a zbavila jsem se tak bezpečně několika centimetrů navíc,“ pochvalovala si Štoudková, která spolu s misskami prochladla při focení kampaně před studiem.

Naštěstí je ale zachránil a zahřál MUDr. Ali Amiri, který ve studiu nově působí jako odborník. „Moje sestra je také lékařka, věnuje se dietologii a nedávno jsem navštívil stejnou kliniku, na které v Kuvajtu pracuje. Je to fajn, že si mohu občas přivézt cenné zahraniční zkušenosti z blízkého východu. Následně zkušenosti využívám v Praze a radím těm, kteří s váhou nebo svým vzhledem bojují,“ prozradil »perský princ« Amiri, kterému k udržení figury stačí pouhé běhání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.