Aféry - Senilní Miriam Kantorková: Rozvod po 50 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aféry - Senilní Miriam Kantorková: Rozvod po 50 letech!

Nešťastná Miriam Kantorková - čeká ji třetí rozvod.
Nešťastná Miriam Kantorková - čeká ji třetí rozvod. (Marek Pátek)

Seriálový manžel Miriam Kantorkové (76) svou ženu považuje za starou a senilní. Po padesátiletém manželství se mu natolik zprotivila, že požádal o rozvod.

Kantorková neměla na vztahy nikdy štěstí. V minulosti už jí zkrachovala dvě manželství. Třetí rozvod si naštěstí odžije jen jako Cecílie Lebedová v seriálu Aféry, který Prima odvysílá v neděli.

Advokát Majer v podání Pavla Kříže bude tentokrát řešit spor manželského páru, které ve společném soužití vydržel neuvěřitelných 50 let. S rostoucím věkem se ovšem objevují problémy. Lebedovy dokáže rozhádat i taková malichernost jako bazalka v polévce, na níž je Antonín, jehož si zahrál Jan Bílek, alergický.

Do sporu postaršího páru je zatažená i Nela Boudová jako jejich dcera, která rozvod v jejich věku považuje za nesmyslný. Oba rodiče se totiž chovají divně a nemají si vzájemně co vyčítat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.