Největší tajemství svatby, róba pro nevěstu: Šila si ji Kate sama?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Největší tajemství svatby, róba pro nevěstu: Šila si ji Kate sama?!

Princ William a Kate Middleton na zásnubních fotografiích.
Princ William a Kate Middleton na zásnubních fotografiích. (ara, EPA)

Britské impérium momentálně nemá střeženější tajemství. To spíš prozradí identitu a pracovní rozvrh agenta 007 než podobu a značku svatební róby Williamovy nevěsty Kate Middleton (29).

„Všichni ji spatří v pátek 29. dubna v 10.51 hodin dopoledne a ani o minutu dřív,“ zní z královského paláce.

Napjaty budou dvě miliardy lidí u televizorů i princ William (28). Ten už bude čekat v katedrále před oltářem, a Kate tak spatří jako úplně poslední ze všech, až mu ji uličkou přivede tchán!

Zvolí šaty honosné, anebo střízlivé? Jaká bude barva? Kdo je šije? Celá Británie žije dohady. Ten nejodvážnější, opřený o zdroj listu Daily Mail přímo od dvora, tvrdí, že si nevěsta róbu navrhla sama!

Nesmysl to není, Kate se o módu zajímá, a dokonce pracovala pro oděvní značku Jigsaw. Půjde prý o šaty v renesančním stylu ze saténu slonovinové barvy, krajky s perlovými knoflíčky a třímetrovou vlečkou.

Jiné zdroje uvádějí, že si Kate najala kamarádku, návrhářku Sophii Cranston (34). Spekuluje se ale i o slavných designérech jako jsou Bruce Oldfield anebo Sarah Burton, vedoucí salonu Alexandra McQueena (†40), který loni spáchal sebevraždu.

„Bavíme se tady o velké věci. Ty šaty jsou nevěstiným poselstvím o jejím vkusu, vztahu k módě, tradici a konečně i k penězům,“ napsal žurnál Vogue.A perlička na závěr: včera bylo potvrzeno, že svatební noc prožije pár v Buckinghamském paláci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.