Kdo nahradí v rádiu Pavla Cejnara? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdo nahradí v rádiu Pavla Cejnara?

Pavel Cejnar raději nechce ani pomyslet na to, že by sázku prohrál.
Pavel Cejnar raději nechce ani pomyslet na to, že by sázku prohrál. (Evropa 2)

Moderátor Pavel Cejnar se vsadil s ředitele Evropy 2 Petrem Vladykou o placené měsíční prázdniny. Pokud vyhraje, kdo ho v oblíbeném pořadu »Maxximum muziky« nahradí?!

Pavel Cejnar zřejmě bezmezně věří svým moderátorským schopnostem. Vsadil se totiž s ředitelem Evropy 2 Petrem Vladykou, že po celý předvelikonoční týden bude při svém projevu v rádiu zaměňovat všechny hlásky »m« za »n« a naopak. Takže namísto »máma« musí říct »nána«, nebo místo názvu pořadu uslyšíte z Pavlových úst poněkud zvláštní: »Naxxinun nuziky ma Evropě 2«.

Když se mu toto pravidlo nepodaří dodržet a byť jedinkrát v tomto týdnu ve vysílání nezamění »m« za »n« a naopak, bude pracovat měsíc zadarmo a jeho plat poputuje na nadaci Člověk v tísni. Pokud však sázku splní, dostává měsíční placené prázdniny. A protože se Pavel zatím drží dobře, vyvstává problém, kdo by ho případně v rádiu dočasně nahradil.

„Záskok za Pavla Cejnara v danou chvíli připravený nemáme, ale vzhledem k tomu, že rádio je živý organismus, řešení pro podobné situace se vždycky najde. A kdyby bylo nejhůř, mohu koneckonců vysílat i já sám,“ řekl nám Petr Vladyka.

Přejene Pavlu Cejmarovi hodmě štěstí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.