Tady stráví Kate Middleton poslední »svobodnou« noc: Nocleh za 140 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tady stráví Kate Middleton poslední »svobodnou« noc: Nocleh za 140 tisíc!

Tady Kate složí hlavu noc před svatbou.
Tady Kate složí hlavu noc před svatbou. (Profimedia.cz, ara)

V tomto luxusním královském apartmá hotelu The Goring v samém srdci Londýna stráví slečna Kate Middleton (29) svou poslední »svobodnou« noc. Ani v přepychové dřevěné posteli s nebesy ale zřejmě oka nezamhouří; vždyť se hned druhý den vdá za prince Williama (28) před zraky dvou miliard lidí z celé planety!

Pro královskou nevěstu je připraveno pětipokojové apartmá, v němž jediná noc vyjde na 140 tisíc Kč. Společnost jí budou dělat maminka Carole a sestra Pippa, která jí 29. dubna sňatek i odsvědčí.

Pokoj i celé patro byly pro tuto příležitost za několik milionů korun zrekonstruovány, vybaveny ručně vyráběným nábytkem a spoustou vzácných starožitností. Vystaveny jsou zde šaty, v nichž se v roce 1840 vdávala královna Viktorie (1819 – 1901)!

Myslíte, že tu Kate bude dlouho vyspávat? Kdepak! Brzy ráno se do jejích komnat vřítí tým kadeřníků a vizážistů a začne »vyrábět« co nejdokonalejší nevěstu. Pro tu po půl jedenácté přijede historický RollsRoyce a tatínek Michael, se kterým se vydají na zhruba 15minutovou pouť do Westminsterského opatství.

Princ William stráví noc před svatbou s bratrem Harrym v paláci svatého Jakuba.

Je Kate těhotná?

Ke svatbě zpravidla patří i miminko, nebo alespoň spekulace o tom, jestli už je na cestě. A to je samozřejmě i případ prince Williama a jeho Kate. Britský společenský magazín Star se žádnými zbytečnými otazníky netrápí a píše o Kate jako o těhotné nevěstě! Mluvčí Buckinghamského paláce informaci ovšem popřel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.