Tady si Bárta léčí nervy: Hopsá na koníčkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tady si Bárta léčí nervy: Hopsá na koníčkách

Takhle si ministr rozmazluje své miláčky mrkvičkou.
Takhle si ministr rozmazluje své miláčky mrkvičkou. (Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Hop, hop přes příkop... Deník Aha! odhalil místo, kde si Vít Bárta léčí pocuchané nervy po zradě Kristýny Kočí, Jaroslava Škárky a Stanislava Humla, kteří ho obvinili z úplatkářství. V malé vesničce Vodslivy na Benešovsku hopsá na koníčkách.

Na první pohled to nevypadá, že by se ve zdejších stájích mezi 19 koňmi nacházeli i ti ministrovi. Areál nepůsobí vábně, připomíná spíše usedlost nemajetného statkáře. „Má jich tu v současné době šest,“ řekl Zdeněk Manhart, který se o koně stará.

Od Bárty dostává za každého koně zhruba 4000 Kč za měsíc. A ten jak jen může, cválá po okolí. Když nechce do volné přírody, využívá venkovní jízdárnu. Prostě balzám na ministrovy nervy. Přestože je na vstupní bráně velká cedule bezpečnostní agentury ABL, lidé z vesnice o libůstce ministra v koních nemají tušení.

„Vím jen, že odtamtud často vyjíždějí na koních takové mladé paničky,“ řekl jeden z místních obyvatel Miroslav Štěpánek (60). Že by zde hledala klid i partička »véčkařských« blondýnek?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.