SuperStar: Feckové se vrátil hlas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

SuperStar: Feckové se vrátil hlas

Feckovou zradil hlas a už už to vypadalo, že v SuperStar skončí.
Feckovou zradil hlas a už už to vypadalo, že v SuperStar skončí. ( Aha! – Martin Hykl)

Nechybělo málo a Simoně Feckové (22) z Česko Slovenské SuperStar zbyly oči pro pláč. Rodačka ze slovenských Košic přišla o hlas a hrozilo jí, že bude muset ze soutěže odstoupit. Hlasový klid a vhodná léčba ale naštěstí zabraly, a tak její účasti ve druhém finálovém kole nic nebránilo.

Přitom ještě před pár dny nebyla situace vůbec růžová. „Simona přišla úplně o hlas. Vůbec nemůže mluvit a doktor jí nařídil úplný hlasový klid. Za Simoniny problémy s hlasem může především nestálé aprílové počasí ve spojení s nadměrným zatěžováním hlasivek,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí SuperStar.

Fecková už se tak pomalu smiřovala s tím, že pro ni účast v soutěži skončila. „Všechno se v dobré obrátilo, Simona už je na tom mnohem lépe a ve druhém finálovém kole zazpívá spolu s ostatními,“ uklidnila její fanoušky mluvčí projektu Lucie Juráčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.