Šéfka skoncovala s Markétou, Marcela doplatila na tanga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šéfka skoncovala s Markétou, Marcela doplatila na tanga!

Markéta mytí oken vzdala, Marcela při něm trpěla bolestí v intimních partiích.
Markéta mytí oken vzdala, Marcela při něm trpěla bolestí v intimních partiích. (koláž Ahaonline.cz)

Nora Mojsejová (52) v sedmé epizodě reality show Šéfka zatrhla postup Markétě Šeligové (28). Ukázalo se, že největší slabost má pro provokatéra Zoltána (23), který svým chováním rozvrací soutěžní kolektiv. Pořádný trapas ve včerejším díle předvedla Marcela (36), když si při mytí oken zařezala do rozkroku tanga!

Z odchodu Markéty měli největší radost poradci Christová a Šula. V předchozím díle usilovali o její vyřazení, ale Mojsejová na jejich doporučení nadala a vyhodila Annu. Tentokrát ale Markéta selhala a šéfce došla trpělivost.

Odmítla se totiž zúčastnit soutěžního úkolu, při němž byla potřeba umýt okna ve 25. poschodí. Na své povinnosti rezignovala s odůvodněním, že trpí strachem z výšek. Úkolu se tak místo ní zhostil Zoltán. Přestože byl jejich tým rychlejší než konkurence, kvůli nedodržení zadání prohrál a z jeho sestavy vzešel adept na vyhazov.

Ve finále se Mojsejová rozhodovala mezi Markétou, Zoltánem a Mirkem. Zásadní vliv na její verdikt měl fakt, že Markéta odmítla své povinnosti, čímž v soutěži skončila. „Ona je tak vyje**ná. Nemám k čemu bych se vyjadřovala,“ zhodnotila Mojsejová za zavřenými dveřmi ženu, která nemá ve svých 28 letech žádné pracovní zkušenosti.

Marcelu potrápily tanga

Kuriozní situaci při plnění soutěžního úkolu prožila Marcela. Během slaňování při čištění oken na vnější fasádě budovy se jí postroj zařezal do rozkroku a pro samou bolest musela tuto činnost přerušit. "Mě strašně bolí a řeže pip*a, je mi úplně do breku," křičela na všechny strany. Nakonec ale zatnula zuby a úkol zdárně dokončila.

Když své trápení líčila šéfce, nechtělo se jí příliš zabíhat do detailu. Její intimní problémy ale naprosto otevřeně vyřkl Libor Šula: „Měla prostě tanga zařízlá v prc*e.“

 

Zoltán už se vidí jako vítěz

Šéfka potvrdila, že jejím favoritem je Zoltán. Slitovala se nad ním a obhajuje jeho chování, přestože ostatní soutěžící s ním odmítají kvůli jeho výbušnosti a aroganci komunikovat. „Dělá všem nervy kromě mě, je mi sympatický. Není zralý věkem a je dost rozmazlený, ale to ještě neznamená, že někoho vraždí. Oni se hádají s ním, ne on s nimi. Já jsem šéfka, já rozhoduju!“ vyjádřila se Mojsejová.

Není tedy divu, že Zoltánovo sebevědomí stále roste. „Čím víc mi budou říkat, že jsem větší sra*ka, tím budu silnější. A pochopí to až tuto soutěž vyhraju. Celé to mám v malíčku,“ rozvášnil se Zoltán, načež svým sebevědomým projevem sám sebe rozplakal.



Přečtěte si
winterfreshka
2. 5. 2011 • 12:45

Po jeho dávkách bude stát často .

zadnice
18. 4. 2011 • 12:57

Ten Tvůj Zoltán je arogantní a nezralý čobol. Ten měl letět mezi prvními. Náhodou jsem ten jeden díl viděl a nestojí to za moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.