V SuperStar skončila Ševčíkova láska Povýšilová a Klaudia Pappová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V SuperStar skončila Ševčíkova láska Povýšilová a Klaudia Pappová

V soutěži skončila Monika Povýšilová a Klaudia Pappová.
V soutěži skončila Monika Povýšilová a Klaudia Pappová. (Aha! – Martin Hykl)

A je to tady. Jména dvou finalistů, respektive finalistek, které v soutěži končí, jsou na světě! Naděje na vítězství definitivně vyhasla pro Moniku Povýšilovou a Klaudii Pappovou.

Velké drama se v SuperStar konalo už v pondělí odpoledne, když se Simona Fecková na zkoušce do svého výkonu na jevišti opřela takovou razancí, až přešlápla pódium a zřítila se z něj dolů. „Naštěstí se jí nic nestalo, bylo to jen pár modřin, ani jsme nemuseli volat lékaře,“ řekla deníku Aha! koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Simonu však neopustilo štěstí ani při přímém přenosu. V posledním rozhodování večera totiž postoupila na úkor Moniky Povýšilové, přítelkyně postupujícího Petra Ševčíka. Zatímco ale vypadnutá Monika zachovala stoický klid, postupující Fecková se zhroutila pláčem. „Monika je prostě nejúžasnější člověk, kterého jsem kdy potkala,“ vzlykala.

V tu dobu už v hledišti seděla další vypadnutá finalistka Klaudia Pappová. Ani ta nedokázala udržet slzy a v prostřizích bylo vidět, že není jediná – jen krůček od pláče byla také Tina. Porota totiž ani v jednom případě nevyužila možnost divoké karty, tedy vrácení vyřazeného soutěžícího do hry.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.