Dáda Patrasová míří do Osla: Má tam kluka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda Patrasová míří do Osla: Má tam kluka!

Dáda Patrasová poslala syna na »zkušenou« do Osla.
Dáda Patrasová poslala syna na »zkušenou« do Osla. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (54) poslala syna na zkušenou! Felix Slováček mladší (27) jde totiž ve šlépějích svého slavného otce, kapelníka Big Bandu a saxofonisty Felixe Slováčka (67) a na hudebním poli sklízí jeden úspěch za druhým. V současné době je tak na studijním pobytu v norském Oslu, kam hned po škole odcestoval.

„Syn bydlí stále u nás, ale teď se moc nevídáme, protože je studijně v Norsku. Manžel Felix už za ním byl dvakrát, ale já za ním pojedu až v květnu, tak se moc těším,“ řekla deníku Aha! Patrasová.

„Dělá nám velkou radost a já jsem dost ráda, že spolu máme tak dobrý vztah. V dnešní době to není pravidlo, aby děti s rodiči takhle dobře vycházely, měli jsme velké štěstí,“ pochvaluje si hvězda pořadů pro děti, které tak nyní dělá společnost dcera Anička (15), kterou v září čeká nástup na střední školu.



Přečtěte si
pelagie
13. 4. 2011 • 08:33

je asi věčný student , podle věku, už by měl mít vystudováno .......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.