Halina Pawlowská: Strach o dceru i vnuka! Věřím, že přežijí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Halina Pawlowská: Strach o dceru i vnuka! Věřím, že přežijí!

Moderátorka zatím čeká na výsledky.
Moderátorka zatím čeká na výsledky. (Aha! – Martin Hykl)

Vždy optimistická moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (56) trne strachy. Starosti jí dělá dcera Natálka (30), která v sobotu porodila chlapečka Huga. „Dcera na tom není dobře. Doufáme a musíme věřit,“ svěřila se deníku Aha! Pawlowská s tím, že Natálka má vážnější poporodní komplikace, než je běžné.

Jistotu Halina nemá ani co se týče zdravotního stavu prvního vnuka. Na zprávy o něm uvalila Halina embargo. Podle všeho však zdravotní stav matky i jejího chlapečka komplikují vysoké horečky.

Jen o trochu sdílnější je Pawlowská u dcery. „Musíme věřit, zatim nic nevíme uvidíme večer,“ bála se včera odpoledne Halina, která u dceřina porodu asistovala. Porod byl sice plánovaný přirozenou cestou, kvůli komplikacím však musel porodník v jeho průběhu přistoupit k císařskému řezu. A Halina musela ven. „Čekala jsem na chodbě,“ popsala situaci moderátorka.

Ve chvíli, kdy se operatéři rozhodli k císařskému řezu, musel sál opustit i tatínek malého Huga. Stejně jako on je i máma třicetileté Natálky v napětí, jak všechno dopadne. Dcera leží na jednotce intenzivní péče a potýká se s vysokými horečkami, jejichž příčinu lékaři zatím neobjevili.

„Teď vám vůbec nemůžu říct, jak to s dcerou vypadá, čekáme na výsledky, které zatím nemáme,“ bojí se Halina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.