Dnes se rozhodne o osudu Martina Stropnického: Drama v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dnes se rozhodne o osudu Martina Stropnického: Drama v nemocnici!

Dnes se ukáže, zda Stropnický svůj boj v nemocnici zvládne.
Dnes se ukáže, zda Stropnický svůj boj v nemocnici zvládne. (TV Nova)

Drama, napětí a boj o přežití! Hvězda seriálu Kriminálka Anděl Martin Stropnický (54) byl coby Ivan Tomeček postřelen brokovnicí do hrudníku a jeho život visí na vlásku! Přežije šéf smíchovské mordparty, anebo bude další obětí zločinu? To se fanoušci na obrazovkách dozvědí až dnes večer, ale deník Aha! vypátral něco navíc! „Nemusíte se bát, moje postava nezemře,“ uklidňuje své příznivce Stropnický.

Byl to jen okamžik a neohrožený šéf kriminálky Anděl, kterého hraje Stropnický, se při zatýkání ocitl s prostřeleným hrudníkem v kaluži krve. „Měl jsem na těle připevněnou rozbušku, která v momentě výstřelu vybuchla. Herecky je velmi náročné zvládnout všechny pohyby, dopadnout na předem určené místo a nezapomenout, že vás stále točí kamera,“ vzpomíná na natáčení Stropnický, který obtížnou scénu natočil až na druhý pokus.

„Poprvé rozbuška nevybouchla a nikdo nevěděl, co se bude dít. Naštěstí vše dobře dopadlo a napodruhé už jsme zvládli celou scénu bez komplikací,“ dodal Stropnický s tím, že ve večerní epizodě jeho post šéfa přebere nekompromisní Alena Olšanská v podání Kláry Cibulkové (35).

„Šéfovat ale bude jen dočasně, přežiju a brzy se vrátím,“ řekl Stropnický s tím, že nyní spíš záleží na tom, zda tragédie jeho kolegy Marka Taclíka (37), Helenu Dvořákovou (32) a Miloslava Mejzlíka (59) paralyzuje, nebo se naopak pustí do vyšetřování s o to větší vervou.

Jak deník Aha! informoval už před časem, v době tajného natáčení Kriminálky Anděl, první obětí z týmu se už v příštích dílech stane postava Miroslava Mejzlíka, šéfa Stropnického. Mejzlíka nahradí nová šéfka, již hraje Ivana Chýlková (47).



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.