Šéfka vyhodila Annu, další může být Christová a Šula! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šéfka vyhodila Annu, další může být Christová a Šula!

Šéfkou jsem tady já!
Šéfkou jsem tady já! (koláž Ahaonline.cz)

Nora Mojsejová (52) opět zakročila a o práci snů připravila Annu „Kofilu“ Čizovou (25). Při dramatickém finále dala jasně najevo, že má nevyzpytatelné chování a názory svých poradců Ivany Christové (40) a Libora Šuly (33) ignoruje!

Mojsejová má v soutěži naprosto dominantní postavení, protože výhru pro vítěze hradí z vlastní kapsy. Šula s Christovou vystupují spíše jako asistenti, kteří absolvují natáčení soutěžních disciplín místo Mojsejové, která pak podle zprostředkovaných informací udělí závěrečný verdikt. Bývalé Miss Christové se role v pozadí nelíbí. Dvě epizody Šéfky už bojkotovala. Pokud by i s Šulou zmizela definitivně, na průběh soutěže by to nemělo žádný vliv.

Spor mezi Mojsejovou a jejími poradci vygradoval při vyřazení Anny. Celý díl ovlivnil konflikt, který způsobila teamleaderka Markéta. Do natáčení teleshoppingového spotu chtěla angažovat Annu, protože se podle ní ráda předvádí před chlapama. Té se to velmi dotklo a odmítla s týmem, který ji uráží, spolupracovat.


Do trojice adeptů na vyhazov se Anna dostala se svými největšími rivaly -  Markétou (28) a Zoltánem (23). „Mně by se taky nelíbilo, kdyby mě někdo nazval kurtizánou a řekl o mně, že laškuju se štábem,“ zastal se Anny Mirek (34). Šula dobře věděl, že se Anna urazila právem a stál na její straně. Při obhajobě ale nechtěla o nepříjemných věcech přímo mluvit a tím před Mojsejovou pohořela.

„Ty jseš tak blbá! Proč to nechceš říct tak, jak to je? Vůbec jste nepochopili, o čem to tady celé je!“ snažil se Šula se slzami v očích Annu přimět k lepší argumentaci. Za zavřenými dveřmi pak doporučil na vyhazov Markétu stejně jako uplakaná Christová. Mojsejová však byla nekompromisní a ukázala, že Šéfkou je právě ona.


Mojsejová intrikuje
Pokud by soutěž pokračovala ve stávajícím složení týmů, jeden z nich by se zcela rozložil a členové druhého by pohodlně postupovali dále. Tomu se Mojsejová snažila zamezit tím, že sama zvolila nové teamleadery (Zoltán a Pavel) a prohodila favorita soutěže Michala (27) za problematického Honzu (29). „Proč jste mi dala pako? Proč jste mi vyměnila silného hráče za okurku?“ divil se Pavel (29), který bude muset Honzu zkrotit.

Mojsejová se snaží do reality show dostat dramatické emoce, a tím zvýšit její slabou sledovanost. „Není dobrý manažer, ale nechávám ho, aby oni měli nervy,“ řekla o Honzovi. Ten už měl podle ostatních soutěžících dávno vypadnout, ale Šéfka pro něj má slabost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.