Gott v německé show: Poprvé vzal rodinu do televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gott v německé show: Poprvé vzal rodinu do televize!

Karel s moderátorem show Florianem Silbereisenem.
Karel s moderátorem show Florianem Silbereisenem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Zpěvák Karel Gott (71) vzal včera na své vystoupení v německé televizní show Das Frühlingsfest der Volksmusik (Jarní festival lidové hudby) celou svoji rodinu. Tedy manželku Ivanu (35) a dcerky Charlottku (4) a Nellynku (2). Bylo to vůbec poprvé, kdy se všichni společně objevili v živě vysílaném pořadu.

„Holky mě doprovodily, seděly v publiku. Ivanka pak dostala od moderátora pár otázek,“ řekl Nedělnímu Aha! Gott. S rodinou odjel zpěvák do města Riesa v Sasku už v pátek, kdy proběhly zkoušky na přímý přenos německé televize ARD a rakouské ORF2.

V show Karel zazpíval novinku Mit dir bin ich stark – v překladu S tebou se cítím silný. Po této písni zamířil moderátor pořadu Florian Silbereisen (29) k Ivance, kterou uvedl jako svoji kolegyni z Česka (uvádí na Primě VIP zprávy) a první ženu, se kterou se Karel oženil.

Zeptal se jí, jak se jí líbí milostné vyznání, které pro ni zrovna její manžel dozpíval. „A to vyznání bylo opravdu pro mě? To se mi nechce věřit,“ smála se Ivana.

Gotta během pobytu v Německu velmi zajímá vyhrocená politická situace v Česku. „Jak to vypadá?“ ptal se zpěvák celý den Nedělního Aha!.

 



Přečtěte si
rezka61
11. 4. 2011 • 23:31

Ne,toho jsem si nevsimla,ale ja jsem si vsimla toho jak mu bylo trapne,kdyz Ivana o nem prohlasila,ze byl jeji TRAUMA.Byl prekvapenej,bylo mu to videt na obliceji,presto,ze se pak usmal,ale do smichu mu jiste nebylo.To jiste necekal,obzvlast,kdyz to za kulisama nacvicovali,co ma rikat a ta blbka to pak nezvladla.

schaukelpferd
11. 4. 2011 • 10:01

tak jsem telku po zprave v "aha" zapla, i kdyz na Floriana nikdy nekoukam, protoze je to afektovanej moderator, na ktereho leti naondulovany damy od sedesatky nahoru - tim padem i styl jeho poradu. No nic. Ze je Ivana takova blbka a nenauci se alespon par slov tak, aby se to dalo poslouchat, to jsem teda nevedela. Kdyby se jinak presentovala. mozna by Kaja jeste kousek - teda ten zbytek - popularity v Deutschlandu na stary kolena urval,takto ani nahodou. Delala ze sebe naivni pipinu, bohuzel to ji nikdo moc neodkoupil, zcela naopak. A zabery holcicek je dalsi populismus ktery se zde nenosi - zcela naopak - prominenti sve deti od medii drzi zpatky. Teda taci, co je nemusi zneuzivat k tomu se zviditelnit. Ivana teda nezabodoivala, zcela naopak se soudny divak musel sam sebe zeptat, kde to Kaja vyhrabal. Uz ze slusnosti k publiku by bylo na miste, aby Ivana, ktera z jeho BYVALE popularity v Nemecku profituje, se presentovala tak, ze alespon jednu tezce naucenou vetu nazpamet spravne odpapouskuje. Kaja byl dobrej a zajiste i nadale umi, ale toto bylo moc i na ty naondulovany damy - az na ty, co se rozplyvaly nad holcickama - ale to je snad az moc lacina reklama....sorry

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.