Marie Rottrová konečně kývla příteli: ZÁSNUBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Rottrová konečně kývla příteli: ZÁSNUBY!

Zpěvačka chystá se svým přítelem Milanem Říhou zásnuby. Budou o sedmdesátinách, které Marie oslaví na podzim.
Zpěvačka chystá se svým přítelem Milanem Říhou zásnuby. Budou o sedmdesátinách, které Marie oslaví na podzim. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Marie Rottrová (69) se sňatku s letitým přítelem Milanem Říhou (53) dlouho bránila, teď ale obrátila! Deníku Aha! »ostravská lady soul« prozradila, že na oslavě blížících se sedmdesátin se hodlá zasnoubit!

„Svatby se nezříkám, ale zatím nebude, nejdřív musí být zásnuby,“  řekla Rottrová. „My se zasnoubíme na mých sedmdesátinách,“ šokovala na křtu svého výběrového alba Zlatá kolekce 1968/2010!

Rottrová byla už vdaná dvakrát, poprvé za Vlastimila Kučaje, s nímž má sny Vítka a Martina, podruhé za Němce Georga Burgersteina. Současný partner a adept na třetího manžela Milan Říha už zřejmě ani nedoufal, že by mohla Marie změnit názor.

Na křtu chyběl syn Rottrové Martin. Ten totiž žije v Kanadě, kde vychovává dvě děti. „Byla jsem tam v září a i letos se za ním samozřejmě chystám, mám tam tříměsíčního vnoučka, druhému klučíkovi jsou tři roky,“ rozvyprávěla se Rottrová, kterou na křest doprovodil její starší syn Vítek. „Mám další dva vnuky a oba mají velký hudební talent,“ tvrdí Rottrová.



Přečtěte si
winterfreshka
10. 4. 2011 • 20:50

Kdyby to dědictví hodila mezi Vás,plivající a závistiví. Láska kvete v každém věku,ale to bytosti jako vy nedokážou pochopit .

defakto
10. 4. 2011 • 11:57

Neříkám, že má zůstat sama , ale proč se chce vdávat ,copak jí to 2x nestačilo ? To si spíš pan Říha chce zajistit dědický podíl !

ruzena.svobodova
10. 4. 2011 • 10:16

Ze muzete takhle urazet nekoho a byt tak hnusny,zapominate ,ze taky budete jednou 70tilety a budete mit hnusne telo,prala bych Vam aby Vam to taky nekdo rekl.Urcite mam hezci telo nez vy.to je jenom ta nase ceska zavist,zavist,a zavist,chce se mi z toho jaky jste zly blejt.Je proste krasna a kraaaaaaasna cau ty hnuse.

ruzena.svobodova
10. 4. 2011 • 10:07

Marusko,preji Vam hlavne hodne zdravi a zaroven Vam preji stastne zasnuby,jste krasna dvojice,velmi Vam to slusi spolu,moc Vam to preju vy si zaslouzite po tom vsem co jste prozila hodne lasky to Vam ze srdce preji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.