Bílá ve výprodeji: S cenou šla pod dvě stovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bílá ve výprodeji: S cenou šla pod dvě stovky!

Koncerty Lucie Bílé jsou nezapomenutelným zážitkem. Nyní i za dobrou cenu...
Koncerty Lucie Bílé jsou nezapomenutelným zážitkem. Nyní i za dobrou cenu... (Aha! – Martin Hykl)

Lucie Bílá čerstvě oslavila své 45 narozeniny. Když se ohlédne za svou kariérou, nemá příliš důvodů k radosti. Pomyslela by si v období své největší slávy, že se jednou budou vstupenky na její koncert v Lucerně prodávat za 195 korun? S cenou dolů museli jít i legendární folkoví písničkáři bratři Nedvědovi.

 

Éra, kdy měla Bílá v českém showbyznysu neporazitelnou pozici, je nenávratně pryč. Lístky na její koncerty se už neprodávají tak dobře jako dřív. Je to ale dobrá zpráva pro její fanoušky, kterých v poslední době, zda se, ubylo. Ti, kteří chtějí několikanásobnou českou slavici vidět v pátek živě na jejím narozeninovém koncertě v pražské Lucerně, zaplatí přes slevový portál Sleviště.cz pouhých 195 korun! Vstupenky se přitom původně prodávaly za dvojnásobnou cenu. Více za své vystoupení si dnes může říct Lucie Vondráčková, která Bílou připravila o cenu TýTý.

Ve slevě se ocitli i bratři Nedvědovi, kteří v minulosti dokázali vyprodat Strahovský stadion v Praze. Nyní mají problém naplnit kapacitu kulturního domu Sidia v Olomouci, kde koncertují v neděli. Na portálu Sleviště.cz šli Nedvědovi s cenou o 30% dolů a prodávají se za 224 korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.