Herečka Iva Janžurová: »Espézetka« plná devítek! Protekce, nebo štěstí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Iva Janžurová: »Espézetka« plná devítek! Protekce, nebo štěstí?

sou skoro samé devítky na SPZ obří toyoty Ivy Janžurové jen dílem náhody, nebo známostí na správných místech?
sou skoro samé devítky na SPZ obří toyoty Ivy Janžurové jen dílem náhody, nebo známostí na správných místech? (Marek Pátek)

Herečka Iva Janžurová (69) odehrála už stou reprízu představení Richard III., kde exceluje společně s Janou Preissovou či Janem Dolanským!

Skleničku k přípitku pozvedla s kolegy na prknech pražského Stavovského divadla, kde v roce 2002 málem přišla o život, když na ni při představení Marie Stuartovna spadla špatně připevněná čtyřsetkilová boční kulisa.

Ivu tehdy odvezli v bezvědomí do nemocnice a tam strávila s poraněným hrudníkem a páteří několik týdnů. Dnes už po zranění naštěstí není ani památky.

„Ani tak ale Ivuška v divadle moc neslavila. Prakticky hned odjela domů,“ prozradil nám zdroj z divadla. Před ním herečku zastihl fotoreportér deníku Aha!, když nastupovala do svého obřího vozu s nápadně zapamatovatelnou SPZ plnou devítek.

Že by měla Iva známé na pražském magistrátu?!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.