Uice si to rozdala s Ordinací. Jediná podmínka: Nesmíte si ublížit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Uice si to rozdala s Ordinací. Jediná podmínka: Nesmíte si ublížit!

Jakub Štáfek (uprostřed), jehož znáte z Ulice jako Matěje Jordána, byl na hřišti král a skóroval hned čtyřikrát!
Jakub Štáfek (uprostřed), jehož znáte z Ulice jako Matěje Jordána, byl na hřišti král a skóroval hned čtyřikrát! (Aha! – Marek Pátek)

Ulice rozdrtila Ordinaci 25:5. Herci »nováckých« seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice si volno mezi natáčením umějí užít, jak se patří.

Včera se proti sobě postavily týmy Ordinace a Ulice v netradičním turnaji – daly si do těla v ragby. A nekonečný odpolední seriál Ulice v čele s Jakubem Štáfkem (20) zválcoval Ordinaci 25:5!

„Ačkoliv je ragby tvrdý sport, my budeme hrát bezkontaktní verzi. Máme ve smlouvách, že se nesmíme zranit a ohrozit natáčení,“ vysvětloval před výkopem Petr Vágner (30) alias záchranář Radim z Ordinace. „Nejvíc se bojím Kuby Štáfka, protože ho znám z fotbalu – a ten hraje skvěle,“ dodal.

A měl proč se obávat! Štáfek neboli Matěj Jordán z Ulice byl totiž hvězdou zápasu a položil šišku hned čtyřikrát! Tím na konto vítězného týmu připsal dvacet bodů (o zbývajících pět se postaral Benoni)!

Je samozřejmé, že největší rivalita panovala na trávníku mezi Vágnerem a Štáfkem, který často se smíchem vyřvával: „Sejměte ho! Honem! Na zem s ním!“ A tak byl Vágner stržen na zem hned osmkrát!

Ovšem pozor, nešlo o ryze mužský souboj! Do bitvy se zapojily i herečky z obou seriálů. Vítězný tým Ulice vyztužila Patricie Solaříková, za Ordinaci nastoupily Miluše Bittnerová, Jana Stryková a Regina Řandová, jejíž syn Čestmír zápas vymyslel. Sám se totiž ragby už pět let věnuje...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.