Hezoun Miroslav Šimůnek: Klofnul další missku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hezoun Miroslav Šimůnek: Klofnul další missku!

Šimůnek se od Ječmenové nehnul na krok.
Šimůnek se od Ječmenové nehnul na krok. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, archiv české miss)

Nedá si pokoj! Krátce poté, co soutěž Česká Miss dala světu další porci krásek, zbystřil i »slaďouš« Miroslav Šimůnek (33). Pohádkový seladon je totiž pověstný slabostí pro krásky. Tentokráte mu padla za oběť finalistka České Miss Kristýna Ječmenová (20).

Herec si pohlednou brunetku vyhlédl na akci, kterou moderoval. Dobře věděl, že se to tu krásnými ženami bude jen hemžit a on může znovu zkusit štěstí.

„Kristýna mu padla do oka hned na začátku. Zkusil na ní své svůdnické triky – a ona se chytla,“ nechala se slyšet její kamarádka na křtu nového čísla magazínu Nice v pražském baru Black Angel´s.

Šimůnek se kolem ní celý večer točil a dokonce s ní i odešel. A zřejmě si s ní dlouho do noci povídal, protože včera celý den nezvedal telefon. Naposledy v hercových »spárech« skončila Adéla Vartová (28). Románek ale rychle ukončila...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.