Verona propadla balonkům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verona propadla balonkům

Diskotéka Misch Masch byla na křest nového alba Verony vyzdobená nafukovacími balonky, se kterými dováděla i Verona alias Peter Fider a Markéta Jakšlová.
Diskotéka Misch Masch byla na křest nového alba Verony vyzdobená nafukovacími balonky, se kterými dováděla i Verona alias Peter Fider a Markéta Jakšlová.

PRAHA – Diskotéková formace Verona alias hitmaker Peter Fider (33) a zpěvačka Markéta Jakšlová (22) milují barevné nafukovací balónky!


A proto i křest jejich čtvrtého alba Girotondo se v populární pražské diskotéce Misch Masch odehrával mezi stovkami balonků!

A oslava to byla pořádná, protože disk Girotondo patří v současnosti mezi nejprodávanější u nás, a již brzy se dočká Zlaté desky. Asi i proto se v Misch Maschi pařilo až do ranních hodin. „Jemně podroušeni alkoholem jsme odcházeli oba. Já asi ve tři odjel domů taxíkem a Markéta šla domů prý až po páté hodině ranní,“ prozradil deníku Aha! včera odpoledne Fider, když chodil po Letné a hledal své auto! „Někam jsem ho včera zaparkoval, a teď ho nemůžu najít. V Misch Maschi mám klávesy a další věci, které potřebuju odvézt domů, a večer vyrážíme s Markétou na východní Slovensko, kde budeme vystupovat,“ přiznal Peter Fider.

Kliknutím zvětšeteAlbum Girotondo pokřtil Michal David. „Michala považuji za velmi schopného člověka. Jeho písničky jsem poslouchal jako malý kluk a tenkrát jsem mu na koncertech očumoval jeho klávesy, které mě fascinovaly. Včera večer mi Michal řekl, že dnes on očumuje moje klávesy,“ dodal se smíchem Fider.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.