Nevěrník Langmajer: Manželka ho vzala zpátky! Kaje se a vymlouvá na prášky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrník Langmajer: Manželka ho vzala zpátky! Kaje se a vymlouvá na prášky!

Jiří Langmajer už je opět zpět u své ženy, se kterou si před několika týdny vyrazil na nákupy.
Jiří Langmajer už je opět zpět u své ženy, se kterou si před několika týdny vyrazil na nákupy. (Aha! – Marek Pátek)

Herec Jiří Langmajer (44) potvrdil, že je zpátky u manželky Kamily! Po milostných avantýrách s  Petrou Faltýnovou (33) či Adélou Gondíkovou (37) se k ní vrátil s prosíkem. Jakou ženě nabídl za své nevěry omluvu? Prý nevěděl, co dělá! „Měl jsem hlavu totálně vymetenou prášky a injekcemi proti bolesti, které do mě lékaři rvali. Po operaci jsem měl mozek úplně vyhlazenej,“ řekl herec.

Nejdřív herec manželku podváděl s modelkou Faltýnovou, poté s moderátorkou Gondíkovou. Ale když bylo Langmajerovi nejhůř a jeho tělo bojovalo s  bolestmi i s psychickými problémy, milenka Gondíková jeho nálady a deprese neunesla a opustila ho.

Rozchod se konal v době reoperace páteře, kterou si herec poranil před lety při natáčení filmu Na vlastní nebezpečí. Jediný, kdo mu v tu chvíli pomohl, byla paradoxně manželka Kamila, s níž má dcery Terezu a Julii. Teď už Jiří zase seká dobrotu, a dokonce se nastěhoval zpátky k rodině.

„Úplně se mi změnil žebříček hodnot,“ tvrdí a slibuje, že už bude sekat latinu. A své hříchy zdůvodňuje tím, že měl mysl zatemněnou bolestí a léky. Asi se cítil podobně jako Leoš Mareš, který kdysi manželce nevěru vysvětloval tím, že mu musel někdo nasypat do pití drogy.

Po několikaměsíční absenci v divadle se Jiří pustil i do práce. „Tři měsíce mě dávali doktoři dohromady a já jsem se rozhodl, že mozek znovu zvrásním. Začal jsem se opět učit texty rolí, které teď hraji »Pod Palmovkou«,“ dodal herec.



Přečtěte si
janyna
7. 4. 2011 • 09:57

má hlavu vymetenou už dávno.

moncicacka
7. 4. 2011 • 00:53

to je kus vola, jakej se hned tak nevidí. Geniální rozervanec s vyhlazeným mozkem, buhehehehehehehe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.