Poznáte na fotce slavného herce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poznáte na fotce slavného herce?

Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland
Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland (Aha! – Dan Černovský)

Tento herec se už v dětství nadchnul pro rybaření a svého prvního sumce ulovil už v pěti letech. Vstříc jemu koníčku vyšli dokonce i scenáristé Ulice, kteří lásku k rybám a přírodě přisoudili i jeho postavě Vlasty Peška. Ta mu přinesla obrovskou popularitu a v letech 2008 a 2009 dokonce i cenu TýTý.

Věrní diváci nováckého seriálu Ulice určitě poznali, že se jedná o Rudolfa Hrušínského (64). V připravovaných dílech se jako Vlasta Pešek opět setká s Miriam Hejlovou v podání Hany Maciuchové (65), která se do seriálu vrací po delší pauze.

Fotografie z rodinného archívu Rudolfa Hrušínského zachycuje také s jeho stejnojmenným otcem. Toho si jako rybáře vybavíme z filmu Zlatí úhoři podle knižní předlohy spisovatele Oty Pavla. Právě tuto knihu si Rudolf Hrušínský velmi oblíbil. Probouzí v něm vzpomínky i lásku k rybaření. Nyní se rozhodl své oblíbené povídky zvěčnit na 2CD.

„Nejvíc jsem pyšný na svého prvního sumce, kterého jsem chytil v pěti letech,
když jsem tátovi chytal malé nástražné rybičky. Na lískový proutek, na malý
háček s kuličkou těsta. Seděl jsem na břehu, najednou mi zabrala ryba a bylo to něco úžasného, na co se nezapomíná!“ zavzpomínal herec a vášnivý rybář Hrušínský u příležitosti vydání své nahrávky.



Přečtěte si
oldedek
6. 4. 2011 • 09:58

Jeho táta Hrušínský se asi v hrobě točí, jako podnikatel - prodejce umění podvádí, prodává falzifikáty obrazů - krade ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.