SuperStar: Šok! Noah vypadl, Tina nemohla přes slzy ani mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

SuperStar: Šok! Noah vypadl, Tina nemohla přes slzy ani mluvit!

Tina plakla jako by jí někdo umřel.
Tina plakla jako by jí někdo umřel. (Karel Kopáč)

Tak tohle nikdo nečekal! Miláček soutěže Noah Ellenwood těsně prohrál v posledním duelu s Petrem Ševčíkem  a nepostoupil do finále letošní Česko Slovenské SuperStar. Sál v tu chvíli zaplavil obrovský smutek. Neplakal snad jen Leoš Mareš a sám Noah.

Vyřazování z poslední čtveřice českých semifinalistů bylo zatím asi nejemotivnějším momentem letošní SuperStar. Sešli se v ní totiž ti největší favorité soutěže – Michal Šeps, Martin Kurc, Petr Ševčík a Noah Ellenwood.

A zatímco Šeps a Kurc postoupili do finále bez problémů, dramatický duel se odehrál mezi Petrem Ševčíkem a Noahem Ellenwoodem. Když Leoš Mareš s ledovým klidem oznámil, že postupuje Ševčík, zachvátila celou Incheba arénu vlna pláče a vzlyků.

Tina nemohla přes slzy mluvit


Tentokrát ale nemohli udržet slzy ani porotci. Tina dokonce propukla v takový pláč, že nemohla ani moderovat. „Samozřejmě jsem za tebe ráda, že jsi postoupil,“ procedila po chvíli mezi vzlyky na Petra Ševčíka, jehož postup v tu chvíli v lepším případě nikoho nezajímal. V tom horším ho fanynky Ellenwooda proklínaly a častovaly nadávkami.

Mareš se nemohl dlouho na uslzenou kolegyni v nesnázích dívat, a tak ji zavolal z místnosti pro finalisty na pódium. Tam ji dlouze objímal a utěšoval. V tu chvíli nemohl mít Ševčík ze svého postupu vůbec žádnou radost. Utěšit ho snad mohlo jen to, že sám vyřazený Noah bral celou záležitost s naprostým nadhledem.



Přečtěte si
587587
5. 4. 2011 • 10:45

takže teď už to snad bude opravdu jen o zpěvu. Tedy pokud příště vypadne i plyšák č. 2. - Harich. Jinak Tina se zachovala dost neprofesionálně!

atramka
5. 4. 2011 • 10:34

nepreháňa s tým plačom, a ešte sa naplačeeeee veď vypadávať budú stále

petr11
5. 4. 2011 • 07:19

...tak si všichni poplakali a hurá do práce!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.