Gott po TýTý: Ponocoval s nevěrníkem Kolářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott po TýTý: Ponocoval s nevěrníkem Kolářem!

Karel a Ivana, která měla tyrkysové šaty od Beáty Rajské, přijíždějí k vinohradskému divadlu, kde se podepisovali fanouškům.
Karel a Ivana, která měla tyrkysové šaty od Beáty Rajské, přijíždějí k vinohradskému divadlu, kde se podepisovali fanouškům. (Aha! – Marek Pátek)

Noc po vyhlášení výsledků ankety TýTý, ve které poprvé po 20 letech nevyhrál, trávil Karel Gott s manželkou Ivanou (35) po svém. Na oficiální večírek nešli. Deníku Aha! se je nicméně podařilo vypátrat v kavárně vinohradského divadla.

„Založil jsem tady »klub poražených«,“ řekl nám vysmátý Gott u stolu, kde seděl i zpěvák Petr Kolář (43) a jeho manažerka Lucie Nikodýmová. Důvod, proč Petr nedorazil s manželkou Zuzanou, kterou podvedl s milenkou Lenkou Chlupáčovou (22), byl prý ten, že měla pracovní povinnosti.

Zpěváka přitom podle našich informací jeho přátelé podpořili a popřáli mu, aby se vše urovnalo. Z kavárny se partička v čele s Gottem přesunula v půl druhé do baru v Třebízského ulici, kde se zúčastnili párty jednoho ze společných kamarádů.

Anketa TýTý - anketa plná vašich oblíbených celebrit aktuálně na www.ahaonline.cz/tyty.



Přečtěte si
fiat
4. 4. 2011 • 14:48

Umění odejít nezvládá každý a Ivanka je záležitst sama pr sebe .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.