Ministr kultury Jiří Besser: Tajná svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ministr kultury Jiří Besser: Tajná svatba!

Besser s Kosinovou si včera řekli své »ano«.
Besser s Kosinovou si včera řekli své »ano«. (Aha! – Martin Pekárek)

Přísné utajení a jen dvanáct hostů. Tak se včera oženil ministr kultury Jiří Besser (53) s někdejší policejní mluvčí Blankou Kosinovou (46).

Svatba se konala v úzkém rodinném kruhu o několik měsíců dříve, než ministr plánoval. „Svatbu chceme v červnu,“ řekl před časem Aha! Besser. Obřad i hostina proběhly v luxusním hotelu Augustine na pražské Malé Straně. Nevěsta si zvolila šaty od návrhářky Jany Berg. Svatební cestu stráví novomanželé nejspíš ve Švýcarsku.

Besser se po slavnostním »ANO« stal »tátou« pěti dětí. S první manželkou, s níž je přes rok rozvedený, má dva dospělé syny, Kosinová je matkou tří dětí.

Novomanželé se před lety potkali v Berouně, kde byl Besser 16 let starostou. Seznámili se prý v jedné z místních restaurací, kde mu Kosinová nevědomky zabrala trvale rezervované místo. Partnerku pak po sedmileté známosti požádal o ruku loni na Vánoce.

Autor:  miš

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.