Jak William zapíjel svobodu? S královnou na čele a v paruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak William zapíjel svobodu? S královnou na čele a v paruce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Detaily z pánské jízdy, jíž se princ William (28) loučil  se svobodou, měly zůstat přísně utajeny. I tak se ale našla »dobrá duše«, která vše vynesla britským médiím.

Rozlučka se uskutečnila v bývalém klášteře z 12. století v Severním Devonu, který patří rodičům jednoho z princových přátel. Rozlehlou nemovitost měla partička asi dvanácti kamarádů celou pro sebe.

William je podle všeho veselá kopa, která nezkazí žádnou legraci. Na párty dorazil v doprovodu svého bratra a zároveň budoucího svědka Harryho (26). Nedělalo mu problém nasadit si na hruď umělé ochlupení a na řídnoucí vlasy narazit paruku.

Přítomné pány také bavil papírkem se jménem anglické královny, jenž měl nalepený na čele – šlo o soutěž, v níž má dotyčný uhodnout jméno, které vidí všichni kromě něho. Za každou otázku se pak musí vykoupit vypitím dvojitého panáka.

William jich prý potřeboval mnoho, než se dobral ke správné odpovědi. Hlasitá zábava pokračovala do ranních hodin a byla podle sousedů slyšet v dalekém okolí.

857508:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.