Aichmajerová je Kubánka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aichmajerová je Kubánka!

Eva Aichmajerová měla na pódiu sólo, některé její kolegyně jsou totiž mnohem vyšší, a Evu by zastínily.
Eva Aichmajerová měla na pódiu sólo, některé její kolegyně jsou totiž mnohem vyšší, a Evu by zastínily.

PRAHA – Krásky Eva Aichmajerová, Bára Kodetová, Kateřina Hrachovcová a Lejla Abbasová představily novou podzimní kolekci návrhářky Martiny Nevařilové!


PRAHA – Krásky Eva Aichmajerová, Bára Kodetová, Kateřina Hrachovcová a Lejla Kliknutím zvětšeteAbbasová představily novou podzimní kolekci návrhářky Martiny Nevařilové!
„Inspirovaly mne zbytky starých staveb, záplatované novými vrstvami kachlíků, revoluční hesla Kubánců a barvy Karibiku,“ popisuje Nevařilová své modely. A sexbomba Eva Aichmajerová (28) se tak proměnila v pravou Kubánku!

Kliknutím zvětšeteKateřina Hrachovcová byla ze své premiéry na molu dokonce tak nervózní, že jí vyskákaly červené fleky v dekoltu! Nervozity se zbavila až při předvádění, a po konci přehlídky byla už tak rozjetá, že by se po molu prošla klidně znovu. To Eva Aichmajerová měla jiný problém. „Nesměla jsem se potkat na molu s Lejlou Abbasovou. Kliknutím zvětšeteTa je totiž o půl metru vyšší než já, a tak by to vypadalo směšně. Šla jsem tak vždycky první, ostatní modelky se na molu míjely, a Lejla jako poslední,“ smála se sto padesát osm a půl centimetru vysoká Eva.

Z exotické módní přehlídky, kterou moderoval manžel Nevařilové Petr Fejk, který je ředitelem pražské zoo, si modelky gáži odnesly v naturáliích. „Všechny jsme si vybraly taková pletená ponča v různých barvách, tak se těšíme, Kliknutím zvětšeteaž se na nějakém večírku všechny potkáme ve stejném oblečení. Akorát Lejla bude mít pončo tak, jak má být, a na mně to bude vypadat jako maxišaty,“ dodává půvabná Eva Aichmajerová, která modely nejen předváděla, ale stala se i tváří celé kolekce.



Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.