Konvalinková bude hubnout v televizi! Ukáže se na váze v plavkách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Konvalinková bude hubnout v televizi! Ukáže se na váze v plavkách?

Naďa nezapomíná ani na pohyb.
Naďa nezapomíná ani na pohyb. (TV Prima)

Herečka Naďa Konvalinková (59), která byla v mládí jako proutek, se rozhodla radikálně zhubnout! Proto se účastní natáčení další řady dietologického pořadu Jste to, co jíte!, kterým provází doktorka Kateřina Cajthamlová (48)! Podstoupí Naďa i známou ponižující pasáž pořadu, v níž se účastníci musejí postavit v plavkách na váhu a odhalit své faldy?

Naďa, kterou proslavila komedie Adéla ještě nevečeřela, v posledních letech večeřela naopak velmi vydatně a to se projevilo na její váze. Stala se z ní baculka. Aby ne, když její nejmilejší pochoutkou je chleba namazaný tlustou vrstvou sádla! Výživový specialista pořadu Petr Havlíček (41) jí proto připravil dietní plán, který zabírá! „Šokovalo mě, když mi řekli, že jsem podvyživená a málo jím. Sestavili mi jídelníček, kde je tolik jídla, že já pořád jen jím!“ podivuje se herečka.

Diktát ovšem bez reptání přijala. „Paní Naďa je úžasná a dělá nám ohromnou radost. Je to jedna z našich nejdisciplinovanějších svěřenkyň, jí předepsanou stravu a nezapomíná ani na pravidelný pohyb,“ chválí Naďu Cajthamlová s tím, že herečka se opravdu zúčastní všech částí natáčení – včetně plavkové »procedury«.

A výsledky na sebe nenechávají čekat. Konvalinková, která je v těchto dnech asi v polovině natáčení, zhubla už 5 kg, čehož si všimli i v divadle, neboť jí museli přešít některé z kostýmů. Byly  jí totiž velké! „Jde to dolů, pomalu splaskávám,“ raduje se Konvalinková.



Přečtěte si
anna1234
5. 5. 2011 • 09:47

Přeju samozřejmě hodně schozených kil, ale pozor na kůži, na pleť. Ono jaksi v určitém věku kůže už není elastická. Co mě docela pobavilo, že jí musí po 5 kg přešívat kostýmy Pět kilo dole je spíš takový příjemný pocit člověka, ale že by to byla zásadní změna ve vizáži, to určitě není. Ale každé schozené kilo je samozřejmě dobré, takže držím palce

taky1chytra
2. 4. 2011 • 12:40

Naděnko, přeji hodně radosti ze zhubnutých kil Vašemu tělu (hlavně kloubům) a zvětšení sebevědomí Vám, krásné ženské a výborné herečce

nanela
2. 4. 2011 • 00:16

jak se říká v koncentráku byli všichni hubení musí omezit dávky jídla ty jejich blafy bych si nevařila to abych stála celý dny u plotny zajímalo by mě kde byla na zhubnutí doktorka vypadá to na liposukci ve starších dílech měla p.rdel jak valach

zdepa
1. 4. 2011 • 22:26

To je zřejmě příspěvek nevidomé. Je to hodně falešný příspěvek do diskuse o nestoudně tlustém tvorovi. Nakonec ji budeš ještě litovat.

zdepa
1. 4. 2011 • 22:24

Stejně ty prachy zase prožere. Stačí se na podívat. Soubor pneumatik, jedna vedle druhé. Je trapná. Když už chce hubnout, ať se přestane cpát a odejde do ústraní a nedělá kolem sebe takový trapný humbuk. Hubne se potichu a ne před diváky. Je to hloupý druh exibicionismu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.