Zpěvačka Nosková s dcerou: Brutálně napadeny silničním pirátem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Nosková s dcerou: Brutálně napadeny silničním pirátem!

Míša Nosková se bála především o svou dceru Elišku.
Míša Nosková se bála především o svou dceru Elišku. (Aha! Marek Pátek)

VÍME PRVNÍ Zpěvačka Míša Nosková (28) se dnes odpoledne stala další obětí silničního násilí. Agresivní řidič s prominentní značkou ji v autě, kde jela sama s šestiměsíční dcerou Eliškou, vyhrožoval zbitím a bušil do auta tak, že Noskové promáčkl přední kapotu auta.

„Bylo to opravdu neuvěřitelný, vyjížděla jsem z výstaviště v Letňaench a přede mnou se odehrávala složitá dopravní situace. Aniž bych ohrozila řidiče za mnou, rozhodla jsem se zastavit,“ vypráví Míša a pokračuje: „Jenže to auto za mnou začalo zběsile troubit, pak přijelo vedle mě, vystoupil z toho nějaký plešatý pán, začal mi mlátit pěstmi do okýnka auta a křičel na mě, že mi rozmlátí držku,“ řekla Nosková Ahaonline.cz

Situace byla o to komplikovanější, že cestovala Míša bez manžela a s šestiměsíční dcerou v sedačce. „Eliška samozřejmě začala hrozně plakat a já se o ni hrozně bála, protože to byly takový rány, že už jsem nevěřila, že to okýnko vydrží,“ nemůže se z šoku vzpamatovat ještě teď. Míše ale naštěstí okno vydrželo a útočník se spokojil jen s tím, že zpěvačce promáčkl přední kapotu. Když viděl, jak Nosková volá policii, lekl se, nasedl zpět do auta a ujel.

Nosková přesto trestní oznámení na neznámého pachatele podala a doufá, že kamerový systém jeho totožnost odhalí. „V tom stresu jsem si nestihla poznamenat jeho SPZ, vím jen, že to bylo bílé chromové s protekční značkou, ale seběhlo se to všechno tak rychle... Doufám, že tam je kamerový systém a že na základě záznamu toho chlapa najdou,“ uzavírá zpěvačka.

Byli jste svědky celého incidentu? Ozvěte se nám na aha@ahaonline.cz a dostaňte svým svědectvím dalšího piráta za mříže!

Přečtěte si
frostie
1. 4. 2011 • 11:46

modelovej příklad PR. průměrná zpěvačka na mateřský prostě potřebuje, aby se na ní nezapomnělo...tak sama občas zavolá kámošce z bulváru a je to a ještě ten titulek "brutálně napadena.. "

zadnice
1. 4. 2011 • 09:54

Ty reklamní "hrdino".

terapoky
1. 4. 2011 • 00:36

No jo, pán byl evidentmě velký hrdina, když si dovolil na mladou maminu s malým děckem v autě. A pak? Radši ujede, než aby nesl následky svého agresivního hloupého jednání. S.r.a.b jeden! Doufám, že ho brzy najdou a spočítají mu to. I když při mých zkušenostech s policií ČR nevim, nevim... tady bude záležet kolik dotyčný vysolí na stůl a pak se to pod ten stůl nenápadně zamete. Jako pokaždé...viz kauza Trpišovský.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.